sunnuntai 16. tammikuuta 2011

pahasti koukussa..

Tämä kässäily alkaa mennä jo yli! Siskokin jo kysyi äitiltä, että mikä tuota Roosaa vaivaa kun se vaan virkkaa ja virkkaa. Ei mua mikään vaivaa, oon vaan ihan koukussa käsillä tekemiseen, koska juuri tällä hetkellä mulla ei ole oikein muutakaan harrastusta.Veli sai vääränväriset lapaset joululahjaksi, joten tein hänelle sitten synttärilahjaksi tämmöiset.LISÄKSI äiti oli löytänyt kirjastosta ihanan maskottikirjan, en nyt äkkiä muista mikä sen nimi oli, mutta esittelen sen myöhemmin. Tässä näette viikonlopun tuotoksia =)

5 kommenttia:

 1. No? Mikä on, kun ei tule uusia päivityksiä?

  VastaaPoista
 2. minun pitää käydä myös koulussa =)

  VastaaPoista
 3. Hei!
  Minunkin kait pitäisi mennä kouluun, mutta kun sain lapset (nuori/aikuinen?) kouluun, niin jäinkin itse kotiin katsomaan päivityksiä...
  Ootpa innokas tekemään käsitöitä!
  S. mietti yksi ilta, että onkahan R. joskus yksinäinen uudessa kodissaan. Ehkä mietti jo omaa tulevaa muuttoa...

  Mutta minäkin siirryn nyt työsähköpostiin.

  VastaaPoista
 4. joskus on hyvä vähän ottaa relaxx ja datailla ;) mutta kerroppa ässälle, että mulla on maailman parhaat kämååikset eli ei, en oo viel tuntenu itseeni yksinäiseks. ja sitten tääällä on myös läjä armeijaystäviä, joiden kanssa juodaan kahvia yö yhteen =)

  VastaaPoista
 5. Hei sisco lähde vaan mun mukaan :-) Kiva et sait vapaata! Ja kyllähän me viikonloppuna viel nähään.. pakkauksen merkeissä ;-) Jatka virkkaamista!!

  VastaaPoista