keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Alkaa P:llä loppuu a:lla

..hienoo olla Pohjanmaalla (= Nii ne Klamydian pojat vaa laulelee! Tässä ite viettelen just viimestä kesälomaviikkoo täällä keskellä peltoja ja pysähtynyttä aikaa. Tuntuu, etten oo ehtiny tehdä mitään, mutta silti oon hommaillu yhtä ja toista.

Oon lukenu valtavan kasan vanhoja Nakke Nakuttajia, jostai vuodelta 1970. Aika nostalgista, harmi ettei oo ulkohuussiin päässy lukee niinku tavallisesti.

Valkkasin tänää kaupasta yhtä lempparileipää, Pirjon Pakarin Häjypoikaa. Ja tietty oon sen keralla juonu tolkuttomasti pannukahvia, ruusukupista.

Bongasin ainoon lätäkön varmaa sadan kilometrin säteellä, samalla tuli käytyä kahvittelemassa mamman ystävien luona.


Käytiin tänään myös hautausmaalla. Vaarin kuolemasta tuli tänään tasan neljä vuotta. Jotenkin tosi haikeeta, kun kaikki muut isovanhemmat vielä elää. Vaari lähti kyllä liian aikasin, vaikka olikin jo yli 90-vuotias.

Ehkä parasta akkujen latailua loppukesän töitä varten on ollu päivä- ja iltaunet kellonajasta riippumatta. Pörriki tykkää ;)

Perjantaina suuntana Seinäjoki ja Provinssi! Sunnutai-iltana lähetää ajelemaan kotiin, ja ollaan varmaan siinä viiden aikaan aamulla kotopuolessa. Seitsemäks meen aamuvuoroon. Mä oon viimeseen asti niiiiiiiin lomalla!

3 kommenttia:

 1. kuuulostaapa kylla taakin meno mukavalta!!! sit ku tuun nii mennaan kyl proviinssii! ei voi uskooo et vaarin kuolemasta on jo nelja vuotta... kerro kaikille paaaaaljon terveisia, rakastan sinua xxxxx
  -kattan

  VastaaPoista
 2. Moi!
  sanoinkin tytöille, että R. "ei sitte koskaan laita mitään" (niin positiivisesti ilmaistu!)Pörristä. onneksi sinä!!

  mukavia päiviä töihin...me täällä ruvetaan jäämään LOMALLE!!!!!

  Höö, tiedä vaikka lomailtais valvottamassa suakin.

  VastaaPoista
 3. kattan, ens vuonna todellaki rokkaillaan ja reissuillaan!

  anonyymi, tulkaaha taas pian käymää!

  VastaaPoista