maanantai 30. tammikuuta 2012

Lauantai Leppävirran rajalla

Tosiaan, vietettiin "luokan" saunailtaa J:n luona lauantaina. Eihän meidän parinkymmenen hengen luokasta tällä kertaa paikalle eksynyt kuin seitsemän henkeä, mutta tunnelma oli sitäkin ihanampi! J kokkaili meille ruuat alkupalasta jälkiruokakahveihin saakka unohtamatta aperatiivi snapseja ja baileys-juustokakkua! Olin niitten ruokien kanssa ihan taivaissa (kuten yleensä kun ruuasta on kyse). Herkuteltiin siis kellon ympäri, saunottiin, laulettiin singstaria (mulla luki välillä jopa "MAHTAVAA!" :D) ja pelattiin skipboo, crazy aliasta ja juomapelejä. Tutustuttiin toisiimme entistä syvemmin pullonpyörityksellä. Uskomattomia paljastuksia sitä pienessä porukassa kuuleekin! Tässä pari otosta illasta.


Crazy aliaksessa tyttöjen piti napsutella sormia ja hokea koko ajan "voi juku" samaan aikaan kun joukkueen johtaja selitti sanoja Spede, Pieni hiljainen mies ja kurppa.Hetkeksi rauhotuttiin katsomaan Putousta, mutta jossain vaiheessa tunnelma lähti taas kiivaaseen nousuun, joten loppu meni ohi eikä kukaan muista kenet sketsihahmoista lähetettiin tällä kertaa kotiin.

Kaiken kaikkiaan ihana ilta ja kotiin selviydyin puoli kahdelta yöllä. Sunnuntaina oli takoitus lähteä sinne koiranäyttelyyn, mutta parinkymmenen asteen pakkanen vei voiton ja jäin kotiin. Luin tunnollisesti ruotsin ainekirjoitusta varten ja myöhemmin lenkkikaverini ja KH tulivat käymään. Olinkin sitten koko loppupäivän KH:n kanssa, käytiin tähtientiiraustornissa ja tehtiin kunnon Kuopio-sightseeing! Kotiin selvisin vasta iltayhdeksältä.

Tämä oli hyvä viikonloppu, mistä näitä ihania ihmisiä oikein tulee??

2 kommenttia:

 1. Niitä ihania ihmisiä tulee ihanille ihmisille kuin itsestään :) Ihana postaus, samoin toi edellinen kämppäpostaus! Kun sais vaan omankin blogin käyntiin...

  Me tääl jo ootetaan sua kotiin, alahan tulla sielt!!!

  Kattan

  VastaaPoista
 2. Ai, ootte taas muuttaneet! Mä en pysy enää perässä!

  Ja se edellisen postauksen smoothiekone! En tiennyt sellaisia olevan olemassakaan, minä vaan sauvasekoittimella pyöräyttelen. Ihan kateus vihertää kiivin väreissä.

  Mutta kiva kuulla kuulumisia. Minä täällä tsompailen muuttojen ja remonttien välissä. Ja pakkanen paukkuu etelässäkin.

  Talvitunnelmissa Kirppu

  VastaaPoista