perjantai 2. maaliskuuta 2012

Herkut serkut

Kolmen päivän huikee luksusloma edessä näiden kiireisten harkkapäivien keskellä =) Tulin eilen illalla kotiinkotiin, kun serkut ja tätsy tulee tänään kyläilemään jeeee! Ja koska ne on niiiin herkkuja, piti mun tänä aamuna herätä leipomaan neideille vähän makeaa. Aattelin leipoa vain jonkun kahvikakun, mutta homma lähti käsistä ja tein sitten brownies-keksejä, juustosarvia, korvapuusteja ja sen kahvikakun. Siinä sivussa vielä pesin kaksi koneellista pyykkiä, imuroin eteisen ja takkahuoneen, lapioin katolta tippuneet lumet oven edestä ja pyöritin tiskikoneen.


Mainittakoon vielä, että O on opettanut minut tekemään korvapuusteista korvapuustien näköisiä =) Minusta se on hassua, koska O on poika eikä edes tykkää leipomisesta.

Nyt herkkuja serkkuja odotellessa lähen lenkille Minnin kaa. Ihana auringonpaiste!

5 kommenttia:

 1. voi kun herttaista!! :D♥ kyllä nyt taietaan lähteä mahd nopeesti kun kaikki tulee kotiin! :D jipiiiii me nähään ihan just ihanaa taas pitkästä aikaa :)) see ya

  VastaaPoista
 2. hahaa niimpä kyllä nyt auto kiitää tuhatta ja sataa kun tietää että kaiken maailman herkut odottelee meitä siellä, mums! ja sit nähään vielä teitäki ja päästään rupattelemaan oikee kunnolla :) jee huippu viikonloppu varmasti tulossa! :)

  ps. korvapuustit on täydellisen muotosia, O on siis varmasti hyvä opettaja! :D

  -tiedät kyllä ;)

  VastaaPoista
 3. NAMM...herkut tuli syötyä. Miksi siis ihmettelemään, että kylläpä ne äkkiä hävisikin...Olivat TOSI hyviä.
  Tänään päivällä olisin kahvilla kaivannut kakkua, pullia, keksiä sarvia ja hyvää seuraa.

  KIiiITOooOS!

  Hienoa, että tiedämme missä nyt asut. Katsottiin jo täältäpäin tulo valmiiksi.

  VastaaPoista
 4. Huippista kun kävitte ja oli ihanaa leipoo teille =)) niinku mam sanoin, ihanaaa ku ei oo krantut vieraat vaa sellaset jotka syö! ;DD eilen illal jo kaivelin uusii reseptei, pitäisi vielä jaksaa suunnistaa kauppaan tarvikeostoksille..

  VastaaPoista
 5. kerro kun on valmiit. täältä taas tullaan , tuhatta ja sataa. vaikee kirjotaa pörri sylis.

  VastaaPoista