maanantai 2. huhtikuuta 2012

Virkee viikonloppu ja uusi kamera!

Huh on ollu taas päivitystaukoo ANTEEKS (pyytelen lähinnä itseltäni...). Harkka on imeny kyllä kaikki mehut, mut onneks on jo niin valosaa, että jaksaa jo paremmin! Silti kyllä tuntuu, ettei päivissä riitä tunnit, ei kerkee muutaku harkassa juosta, syödä ja nukkuu päikkäreitä. Sairastin viime viikolla minikuumeenki, mut onneks burana taas pelasti mut sairauspoissaoloilta ja saan harkan (toivottavasti) ajallaan alta pois.
Onneks viikonloppuna oli vähä piristystä työpäivän pääätteeks, mentiin luokan kanssa syömään Amarilloon ja sitte käytiin vähä iltaa istumassa ja tanssimassa. Mä ostin itselleni ekan järkkärikamerani tuoreilla palkkarahoilla, ja sitä tuli sitten vähän tyttöjen kanssa testailua. Baari-illalta kävin pelastamassa sen kotiin, mutta Amarillossakin riitti kuvattavaa.
Muistikuvat illasta ovat selkeämmät kuin tämä epäonnistunut otos =)


Ja tässähän on taas ehkä ainoo kuva minusta koko illalta. Ehkä ens kerralla sitten älyän pyytää jonkun ottamaan minustaki jonkun foton (;

Sunnuntaina oli ihana auringonpaiste, joten ajattelin käydä ulkoilemassa ja testaamassa mun uutta ihanaa kameraa. Oli kuitenkin niin kamalasti porukkaa liikenteessä, etten oikein suoraan sanottuna kehdannu ruveta keskellä kaupunkia räpeltämään ja kuvailemaan kaiken maailman pikkukiviä. Niimpä se reissu meni pääosin lenkkeilyks. Muutaman kuvan kokeilin, harjotus kameran käyttöön olis kyllä poikaa!

Tässä muutama otos. En malta oottaa että pääsen pääsiäisenä luonnon keskelle kuvailemaan rauhassa ja ajan kanssa!

Nyt vääntään vielä muutamat kouluhommat, eilisen Jukkapojan keikan valvomiset ja tämän päivän aamuvuoro vaatii aikaista nukkumaanmenoa tänä iltana.

6 kommenttia:

 1. Voi ihminen, että olet kaunis! Ja oikein hyvä alku kuvaamisesssa! siitä se lähtee. mun pitää etsiä jostain ne sun kuvausohjeet mulle sillon kun olin lapinlahdella. Olen kirjoittanu ne oikein ylös jonnekin;-)

  Kiva, että sulla on mukavat opiskelukaverit!

  Mum

  VastaaPoista
 2. Hei, sinä siis sait kuvata Amarillossa?! niin ainakin siltä näyttää. Minä kun olin kerran (historiallisessa ajassa taaksepäin...!!!) Rossossa , niin tultiin kieltämään ,että täällä ei kuvata. (Kuullostaa kuin olisin elämässäni ollut "kerran" Rossossa. Vaikka ei sen puoleen, niin se melkein onkin totta.)

  Täällä tuli lunta oikein kunnolla kuvauksia varten! Minä pidän, vaikka juuri haaveilin edellisenä päivänä meneväni takaterassille kahville...silloin oli niin kaunista ja lämmintä. Kaunista on nytkin, mutta ei lämmintä.

  Huom. -täällä sitä uutta päivitystä oli todellakin OROTETTU!
  Uskon, että uusi kamera tuo uutta vireyttä. Kaikki kivet ja kannot kelpaa, kiitos.

  VastaaPoista
 3. KIIITOOOOS! mukavasta ylläristä!
  Postissa tuli mulle/meille niin sopivaa luettavaa. Luin sen heti läpi!!!!!!!!!!!!!!!

  Minä ja meidän perhe ylpenä esittää: Pörri osaa räpätä!

  Muiden taidot myöhemmin. Ei makeaa mahan täydeltä, vaikka me saatiinkin, kiitos!

  VastaaPoista
 4. En tiiä onko edellisen kirjottanu nuorempi vai vanhempi brunette.. Veikkaan kyllä nuorempaa sillä muuten vanhempi on hurahtanut vähän nuorekkaampaan kirjotustyyliin.. :D

  Hienoja kuvia! Kyllä se taito taitaa kulkee ihan suvussa ;D Ja ihanan tarkkoja kuvia! Huomaa kyllä et on laadukas kamera. Sun pitää sit esitellä se meille kun nähdään :) Ja oot ollu tosi nättinä syömässä, oikeen piti pitkään kattoo sitä kuvaa :) Ja oon aina niin innoissani kun oot päivittäny! :)

  Ja todellakin, talossamme asustaa Pörri Räppääjä! :D

  -talomme ainut vaaleaverikkö

  VastaaPoista
 5. hih kiitti kommenteista!
  siis mitämitä miten se pörri räppäää?? voi vitsit se on kuultava! nähtäspä pian! pääsiäiseks meen kyl kotii pyykin pesuun ja mummilaan käymään, en oo sit joulun jälkee niitäkää nähny.

  VastaaPoista
 6. hah.ilman aprillia, väärin meni anonyymin arvaus! hih hii.osaanpas olla nuorekas harmaapää.
  äsken odotin, että P. räppää naapurin Kallen kans mutta ei se taitojaan esitellyt -sellaset pääsiäisjutut keskenään sopivat joita ei muut tiedä. tiedä häntä -niinhän sanotaan.

  VastaaPoista