sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Keittiön kaappien tyhjennystä ja kastajaisia

Ihanaa kun alkaa aurinko paistaa ja lämmittää! Pitkien harkkapäivien jälkeen ei vaan ole kamalasti ollut puhtia ulkoilla, onneksi O oli tällä viikolla kyläilemässä ja houkutteli mua ulkoilemaan. Käytiin kirjottamassa perjantaina vuokrasoppari meidän uuteen ja ekaan yhteiseen kämppään, joten muutto lähestyy! Siksipä ahkerasti koitan tyhjennellä ruuat kaapeista ja pikku hiljaa pakkailla kamoja laatikoihin.
Keitin varmaa ekaa kertaa sitten intin itselleni aamupuuron ja hyvää oli! Myöhemmin tein lämppäreitä, niinku aina pienenä kotona tehtiin. Tulipahan pakastimesta käytettyy leivänkäntyt ja kaapista säilykkeet. Vappupäivänä käytin ekaa kertaa "ylioppilaan aamiaissettiä".
Ennen vappua meillä oli haalarikastajaiset, ja saatiin viimein melkein puolentoista vuoden opiskelun jälkeen hankittua haalarit. Hyvät oli bileet ja seuraavana aamuna menin ironisesti aamuvuoroon heräämöön. Selvisin kuitenkin päivästä melkein hereillä :D Mutta totuushan on, että ilman tällaisia ihmisiä en varmaan viihtyis Kuopiossa!
Jossain välissä ehdin tätäkin murua hoitaa viikonlopun verran. Asuttiin viime keväänä samassa taloudessa, nykyään nähdään harvemmin. Aurinkoisia kevätpäiviä kaikille ja nauttikaa toisistanne!

2 kommenttia:

  1. Hienot ja nätit kuvat sinusta.
    Niin onnellisen näköinen.

    VastaaPoista
  2. ainaqko tuo samas puur0 Toivon, että tulis karhut ja söis tuon Kultakutrin puurot...

    VastaaPoista