sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Blarney Castle with best ones

Hihhei, eilen koitti ihana päivä! Sain maman, A:n ja isoveikan viikoks luokseni! Hih, vaikeeta kuvitella, että ne nyt oikeesti on täällä! Aivan mahtava fiilis =) Tänään vietettiin yhdessä eka kokonainen päivä, ja ohjelmassa oli Blarney Castle ja sen upeat puutarhat. Täällä en ollukaan vielä itse käynyt.Mama elementissään puutarhaoppaana =)
Isoveikan uudet kaverit.


Tuijalla oli kummallinen terapeuttinen vaikutus, käytiin kaikki tuolla oksilla makoilemassa ja oltas voitu jäädä sinne loppupäiväks ihmettelemään. Halailkaa puita!!Illalla käytiin viel vinttikoitakisoissa ja isoveikka sai meidät hurahtamaan vedonlyöntiin.. Illan päätteeksi pöydässämme oli neljä onnellista vedonlyönnin voittajaa! Hauskaa oli, ja nyt hyvillä mielin nukkumaan. Aamupalaksi mulla onkin sitten jälkiuunileipää ;)

8 kommenttia:

 1. KIITOOS!
  Olittepa kilttejä, kun heti täällä oli päivitystä.
  Hienoa, että muuttoruljanssista löytyi myös passi...tälle toiselle a:lle.
  T. kateudesta kalpeat

  VastaaPoista
 2. Nyt huomasin. Ei kannata olla katkera, täällä oli hyvä vihje hyvinvointiini. Onhan mulla puut, lähden halailemaan niitä ! Pakkasessa. Onhan varmasti sama vaikutus??

  VastaaPoista
 3. Kivalta näyttää ja kiinnostavia nähtävyyksiä löytyy varmaankin joka päivälle! T: NiiNalle täältä pakkasesta moips =0)

  VastaaPoista
 4. Voi että tuli ikävä sua kun luin noi tekstit ja mietin sitä murretta ja tapaa millä sä puhuisit noi asiat ääneen! <3

  Mutta ei auta. Täällä mä kyllä kattelen tyytyväisenä mitä kaikkea ihanaa saatte nähdä ja kokea (ja halailla :D) ja odottelen jo innolla suakin tänne Suomen maankamaralle päin :) Sitten kun sieltä kerkiät :)

  Oon kateellinen teiän hyvästä seurasta ja varmasti parhaista jutuista ja siitä että siellä on kevät jo noin pitkällä! Täällä saadaan varmaan odotella vielä pitkään.. Ehkä sä muuten elätkin tänä vuonna kevään kaks kertaa! :)

  Hei muuten pakko kysyä nyt kun vielä muistan! Keväästä tuli mieleen että onks siellä sellasia kura/mutakelejä? :D

  Ja paria postausta aiempaan on pitäny kommentoida mutta en oo saanu aikaseks että sun hiukset on kasvanu tosi paljon! En oo tajunnu sitä vasta kun täällä blogissa! Ehkä siks et nään sut täällä useemmin hiukset auki ku livenä :D En tiiä. Ja oot ihan älyttömän kaunis serkkuherkku! :)

  P.S. I love you
  Sonja

  VastaaPoista
 5. onpa mamassa oman mamansa olemusta

  VastaaPoista
 6. Nam. hyvää mustikkajuustoo, nam. Kylläpä sulla on siellä herkkuja. Kangät oottaa hakijaansa ja koko talon väki niiden ympäriltä...

  VastaaPoista
 7. en meinaa jaksaa oottaa, että näkee taas teitä kaikkia <3 ja kengät tullaan kyllä hakemaan varmasti aika nopsaan, koska niitä tarvitaan ja teitä halutaan nähä ;) haleja kaikille teille !

  nii ja sonja, ei tääl sillee oo semmosia mutakelejä, koska tässä keskustan alueella kaikki kadut on asfalttii tai kiveä. tuolla landella sitten sen puoleen on kyl rapakoita kertyny, eli talvella siellä seudulla saa tarpoa kurassa. mut en mä näitä nii pahoiks sanos ku suomessa =)

  VastaaPoista
 8. moi, täällä se vaan sataa kymmeniä senttejä lunta. Ihanaa, että pääset nauttimaan vielä talvesta ???
  Varaudu; II pääsiäispv on aprillipäivä ...

  VastaaPoista