maanantai 13. toukokuuta 2013

Käsillä tekemistä

Huuh blogi jumahti Patrickin päivän juhlahumuun! Tänään ajattelinkin keväästä innostuneena siirtyä eteenpäin. Elikkä tänä aamuna minä, maailman onnettomin viherpeukalo päädyin puuhailemaan multasäkkien ja kukkaruukkujen kimpussa.Yritän herättää henkiin mun orkidean, joka otti nokkiinsa mun Irlannin reissusta ja tipputti nuppunsa O:n hoidossa. Nauratti illalla, kun O sano mulle: "Mä kävin Lahdessa Plantagenilla ja tiiän miltä ton orkidean pitäs näyttää. Ei tuolta." Lupailihan se mulle ostaa uuden tilalle, kun mä niin epätoivosesti tota kukkasta koitan hoitaa. 
Ostin sitten kanssa kaupasta basilikaa, ja nyt tökkäsin tuon lopun ruukkuun ja elättelen toiveita et se alkaisi kasvaa. Tosin tuossa istutushommissa olin havaitsevinani hometta juuressa?? Josta tulikin mieleen, ette voi uskoo, kuka onnistu kuivattamaan neilikoiden nuput ja homehduttamaan niiden varret maljakossa. Joopa, äitin lahjoja en tässä kukkien hoidossa ole saanut..
Ostin myös palmuvehkan, äiti anto vinkiksi, että mun ei pitäisi koittaa hoitaa sitä. Jospa se eläisi kesän yli :)Harrastin myös vähän mummoilua ja jatkoin viime kesänä alkanutta ikuisuusprojektia nimeltä matonkuteita mattotarpeiksi. Mukavaa puuhaa kun partsilla tarkenee istuskella ja tiirailla kadun kulkijoita samalla kun repii vanhoja verhoja suikaleiksi. 

Nyt lähen hippaseen harkkapaikkaan tunniksi "Lapsen oikeaoppinen mittaaminen" -koulutukseen. Sen jälkeen voisin rohkaistua vähän rullailemaan tuohon kadulle. Mutta siitä lisää myöhemmin!


1 kommentti:

  1. Kas kummaa. Täällä on päivitetty!!
    Sain ikäänkuin kukkalähetyksen blogisi kera nimipäivänäni. Kiitos. Ja kiitos muistamisesta. Kohta nähärään.

    VastaaPoista