torstai 13. kesäkuuta 2013

Kirja-ale ja kesälukemista

Mistä tietää, että on kesä? Siitäpä siitä, hirveestä läjästä kirjoja, joita tekee mieli lukea rannalla, terassilla, puutarhassa, sängyssä, sohvalla.. Mikään ei oo kyllä mukavampi tapa rentoutua rankan työpäivän jälkeen, kuin käpertyä sohvannurkkaan hyvän kirjan kanssa. Tosin nyt kun taloudessa kämppää kaksi kesäasukkia, jotka ovat vallanneet olohuoneen asuinsijoikseen, lempparilukupaikka on löytyny omasta sängystä. 

Huomasin tällä viikolla keskustassa kulkiessani, että eräässä kirjakaupassa oli muuttomyynti. Kaikki kirjat -50%. Siis KAIKKI. En tajunnut sitä ensimmäisellä reissullani, kun ostin pari pokkari lukemiseksi. Sitten kun kuulin loppusumman ja vilkaisin kaupasta poistuessani kassakuittiin, tajusin, että tarjoushinnoistakin sai vielä sen puolet pois. Uskomatonta! Siispä tänään kävin vielä uudelleen kotoa tultuani penkomassa kaupan valikoimaa, joka yllätys yllätys, oli pienentynyt hurjasti. Tässä kuitenkin hieman saalista! Viivi ja Wagner on ehdottomasti lempparisarjakuva ja mainiointa wc-lukemista, Mestaritontun seikkailut taas lapsuuden ehdoton suosikkisatukirja. Ruotsin sanakirjaa en omistanut ennen tätä päivää, mutta uskon siitä olevan vielä jonakin päivänä hyötyä. Ja tuo luonto-opas, taisi olla pieni heräteostos, mutta joku noissa luontokirjoissa vaan aina vetoaa minuun ja siksipä se tarttui mukaan.


Näistä kaksi ylintä kirjaa ostin sieltä alennuksesta, yhteensä 5 euroa. Ei turhan kallista kesälukemista. Keskimmäisen kaappasin mukaan kotoa, ja Leijapojan ostin kirppikseltä 75 sentillä. Alimman kirjan olenkin jo lukenut, kirjastosta lainassa. 


Tämäkin kirja taisi olla pieni heräte, joskin ideat oli tosi kivoja! Olen tykännyt Joka tyypin kaavakirjoista, ja sen takia tämä lähti mukaan. Enpä siitäkään maksanut kuin hiukan yli 6 euroa. Hih.

Olisi tehnyt mieli tyhjentää se Kirjatori kokonaan, mutta palkkapäivä on vasta huomenna (uskoakseni), ja eipä meidän taloudessa ole kuin yksi kirjahylly, johon olen ahtanut kaiken. Nyt käperryn peiton alle lukemaan!

2 kommenttia:

  1. MITÄÄÄÄ!!!???? Miks mulle ei ole kerrottu, että tämäkin blogi päivittyy????Mäkin olisin halunnu tuon V&W suhdekirjan :( Kiva kun kävit!!!

    VastaaPoista
  2. justha laitoin tekstmessagee ;) oli huippuu käyvä, tuun taas maanantaina! :D

    VastaaPoista