tiistai 5. marraskuuta 2013

Paperinarupalloja ja valoa pimeyteen

Nyt viime aikoina mulla on ollut mieletön askartelubuumi! Olin klipsivirkkauskurssilla viikonloppuna äitin kanssa (tuotoksia täällä) ja nyt alkuviikosta väkersin näitä paperinarupalloja. 


Lopputulos oli mun mielestä ihan kiva, voisi tosin ripustaa nuo valot esimerkiksi verhotangosta tai muusta vastaavasta roikkumaan, voisivat näyttää vielä hienommilta. Mitähän sitä seuraavaksi askartelisi, kun klipsit ja vesi-ilmapallot ovat loppu?

4 kommenttia:

 1. Mä löysin eilen vesi-ilmapalloja, jääny viime vuoden kokeilusta. Epäonnistuneesta, mutta noi sun näyttää todella hyviltä. Taidan kokeilla oppilaiden kanssa. Kiva päivitys!

  VastaaPoista
 2. Wau tosi hienoja! Antaa tai näyttää eiku siis? Jokatapauksessa niin hyvää tunnelmaa :)

  VastaaPoista
 3. ou jee uus päivitys! ootpas saanu kyllä kunnon askartelubuumin! :) tosi kivan näkösiä!! tuu tänne turkkuseen kans innostaa askartelee kaikkea noin hienoa :) taikka älä sittenkään vielä koska kouluhommia on miljoona ja yritän tälläkin hetkellä kovasti luistaa niistä.. noh myöhemmin! :)

  VastaaPoista
 4. Hei mulle uuteen kotiin tuommoinen sarja! !!!! Arvaa oonko ettiny, saako tilaustyönä :D ? Osaanko ite.. Helsingistä terkkuja - Jenny

  VastaaPoista