tiistai 23. helmikuuta 2010

harvinaisen huono päivä

viikonloppu oli hyvä. vietettii neljä päivää vuosangan ampuma-alueella leirielämän merkeissä. pakkaset paukku parhaillaan -42 astetta ja me johdettiin kokelasporukalla taisteluammuntoja aamusta iltaan. oli tosi kivaa ja loppuleiristä mortit oppivat pitämään teltan lämpimänä yöllä ;) ja eihän sitä iha joka jantteri pääse johtamaan kovapanos ammuntoja ikätovereilleen. eikä muillekaan.

tänään sitten vietettiin kassupäivää, mikään ei menny putkeen. aamulla herätys oli jäätävä, vaikka pojille on opetettu johtajien herättäminen: "rouvat johtajat, on aika nousta palvelemaan rakasta isänmaata. ulkona on x astetta pakkasta ja sää on xx. päivän tarkka on 136. voinko laittaa valot päälle?". mutta ei. morttipoika tulee, avaa oen ja huutaa "HERÄTYS!" nousin ja ylös ja sanoin että mitenkä oli. "niin että herätys! voinko laittaa valot?" ja sitte se räväyttää ne kirkkaat loisteputket päälle, vaikka meil on yövalokin, ja jättää vielä oven auki. jes. sitten viel koko päivän kaikki kokelaat kettuili toisilleen, yrittivät luikahdella kaikista hommista ja mikään ei toiminut koko päivänä. oma pää on ollu sairaan kipee ja huomenna puolet johtajista lähtee aamuvastaanotolle kun niitä ei kiinnosta hiihtää ampumaradalle sitä viittä kilometriä. huooooh.

ehkäpä itse ryhdistäydyn ja koitan olla hyvä esimerkki.

ai niin. päivän päätteeksi kuulin, että yksi aukkikaveri on just sokeutunu. voiko pahemmin viikko jatkua?

2 kommenttia:

  1. Oi voi lapseni. Maailma on kova ja armeija vielä kovempi. Esimerkin osa on raskas kantaa, mutta etköhän siitä selviä. Jos et hyvin niin huonosti, mutta mieluummin tietysti hyvin. Minusta toi sun päivä kuulosti ihan kivalta ;) mutta viikonloppu karmeelta. Hui, mikä pakkanen, luulin, että ette ole maastossa. Kovapanosammunnat on yhdyssana :) Lause alkaa isolla kirjaimella. Opeta mulle lisää hymiöitä, tuohon edellisen lauseen loppuun olis pitäny olla joku hymiö. Sulla ei ollu päivityksessä kuvaa. ei muita huomioita ja tyyli vaihtui kesken kappaleen. Siis mulla.

    Toi viimenen uutinen vetää kyllä vakavaksi. Ei kai mikään onnettomuus siellä? Oli miten oli niin ihan kamalaa nuorelle ihmiselle. Tai kenelle vaan.

    Oikeesti: koita pitää porukkas kasassa ja hyvällä mielellä. Sähän olet saanut siitä paljon kiitosta, että olet hengen luoja. Muista Virpin Sn sanat yläkoulun lopuksi.

    VastaaPoista
  2. Kyllä sulta sujuvaa tekstiä tulee. Mites se toimittajahomma? Että Helsinkiin... Eiks suurin rakkaus ole kumminkin Osku. Pitäs olla.

    VastaaPoista