sunnuntai 28. maaliskuuta 2010

lomia, inttiä ja reissuja!

jepsistä jee! en oo taas päivitelly blogia, nii tässäpä vähän tämän kuukauden tapahtumia :)


intissä meinaa olla välillä vähän liikaa aikaa. petivaatteiden omistaja oli kieltämättä innoissaan huomatessaan mun ja hegen taidonnäytteen, tupalääkintämiehen.kymmenen päivän lomilla kerkisi vähän kädentaitojakin harjoittaa. virkkasin mammalle pari pannunalusta/patalappua, kun vanhat oli vähän nuhjuisia.äiti oli löytäny jostain ihan uskomattoman ihanan vanhan opetustaulun! siis sellaisen pahvisen, mitä kouluissa ennen käytettiin esimerkiksi just uskonnontunneilla. harmi, että äiti oli kerenny luvata sen yhdelle ystävälleen.yhden viikonlopun kerkisin viettää ihanan kummityttöni ja hänen suloisen tyttärensä kanssa. tämän kuvan nappasi äiti.


kummi täytti 50 ja vei vieraansa risteilemään ja tallinnaan! käytiin modernin taiteen museossa, kumussa. tämä baletti-aiheinen taulu iski sydämeen ja lujaa, TAHDON TANSSIA TAAS!


tää on niin tätä; meillä pohjolassa varotetaan hirvistä ja virossa oravista!tänään illalla tultiin sitten kotiin tuolta tallinnan risteilyltä ja helsingistä. pihalla oli suojakeli, ja kaikki lapsuuden leikit palas mieleen. innoissani istuin toppavaatteissa pihalla kymmenen aikaan ja tein postimiehen iloksi lumikissat laatikkorivin viereen. toivottavasti yö ei sulata niitä.

1 kommentti:

  1. No joo, kyllä sulle tapahtuu... Hyviä kuvia sulla... tunnelmat tallella.

    Mut sori, niin kiva pitsikirja tuli postista, että pakko blokata siitä.

    VastaaPoista