tiistai 30. maaliskuuta 2010

rento päivä k5:lla

nyt on neljän päivän loma ohi ja tänään palattu kasarmin arkeen. meidän viikko (tai oikestaan seuraavat kaksi viikkoa, sillä pääsiäinenkin vietetään kasarmilla..) alkoi ampumaratapäivällä. itse lähdin aamulla optikolle hakemaan uusia silmälaseja, eikä minua takaisin tultuani kaivattu ampumaan, joten nukuin ja lueskelin loppupäivän tuvassa. ei haitannut yhtään, olinkin kuoleman väsyny ja epäilin olevani tulossa kipeeks ku joka paikkaa särki. sinnittelin iltaan kunnes oli pakko ottaa särkylääkettä, päänsärkyyn, rintakipuun ja vatsavaivoihin. en sitten tiiä helpottiko se, nukkuminen vai syöminen, mutta nyt on olo jo oikei mukava. tässä kuvassa vielä uuvet rillit, äiti, mitä tykkäät?


ps. älkää kiinnittäkö huomiota tohon jäätävään tukkaan joka ei oo armeijan mallia... :D

3 kommenttia:

 1. Joo, ihan on hyvät prillit, kun ottaa huomioon, ettei maksaneet MITÄÄN. Ei tukka paha oo ;)

  Rintakipuja? Koita nyt ottaa rennosti, ettet vaan saa mitää sydänjuttuja, niitä geenejä kun tässä suvussa riittää. Onneks olo koheni...jospa se lenkki koirien kanssa paino. Ja viikonlopun reissaaminen.

  Katariina tykkäs rilleistä kans ja nyt painun nukkumaan. Tylsää lakikoulutusta vielä huomenna tuntien jälkeen, plaah. Täytyy ottaa virkkaus mukaan.

  VastaaPoista
 2. Hei jestas sullehan sopii nuo lasit vallan mainiosti ! Miekin haluan lasit takaisin.. :D Pistän pidempää viestiä kunhan loppuu pääsiäiseksi tämä eestakasin hyppääminen, mikä sinänsä on kyllä lystiä :D ! Ja parantele rauhassa <3

  Hali,
  J.

  VastaaPoista
 3. hih äiti, kuulostaapa mielenkiintoiselta. ja kiva jos tykkäätte laseista. itellä ollu vähän totuttelemista näihin taas! ja kiitti j kommasta. oot paras.

  VastaaPoista