sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Keikkailua

Olin piiiiitkästä aikaa viikonlopun täällä kämpillä, enkä suunnistanut tavalliseen tapaani kotopuoleen. Syynä oli perjantai-illan reggae-keikka paikallisessa kuppilassa. Käytiin siis velipojan kanssa katsomassa Jukkapoikaa ja Souund Explosion Bandia. Oli aivan mahtava keikka!! Kunnon letkee esitysmeininki ja tietty oltiin eturivissä =) Saatiinpa viimesen biisin aikana läpsytkin itse artsitilta!



Suunnatkaapa siis osoitteeseen www.myspace.com/jukkapoika
Tästä musiikista ja menosta, jos jostain, nousee kesäfiilis =)

3 kommenttia:

  1. Jäikkö kokonaan keikalle? Päivitystä. rp

    VastaaPoista
  2. kesäkesä tuli taas takas, joka ainoo lämpönen päivä on rakas; ei kerkee koneileen ku on niiiiin paljon tekemistä =) laitan päivitystä kunhan sataa =)

    VastaaPoista
  3. hei onko sullakin blogi, en tiennytkään! :) löysin tän jennyn blogin kautta :) kiva lukee sunkin juttuja! Jukkapoika on hyvä livenä ja kuuluu kesään, ja oot oikeessa että miks kiirehtiä kohti kesää ku voi nauttii tästä hetkestä! <3

    käy kans tsekkaa mun pikku blogi jos kiinnostaa, perustin sen vasta tän vuoden alussa joten ei oo paljoo viel tekstejä, mut anyway :) ja mulla on kans matkablogi joka odottaa viel matkaansa :D mutta sieltä se löytyy profiilin kautta!

    Kivaa, nähdään pian! :)

    VastaaPoista