sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Väsynyt mutta onnellinen

PÄivityksestä kulunut taas aikaa, kun kevät niin kovasti puskee päälle! En ole oikein ehtinyt muuta puuhailla kuin käydä kalassa, ulkoilla koirien kanssa ja lukea kevään viimesiin tentteihin. Nyt kuitenkin vietin viikonlopun täällä Kuopiossa, joten on jotai kerrottavaakin =)


Koko viikonlopun on paistanut aurinko, mutta silti leikkikentät olivat tyhjiä. Sain kiikkua ypöyksin rannan tuntumassa olleella kentällä ennen tanssitreenejä.


Kevään valo on kyllä niin KAUNIS, että pitäisi vain enemmän kuvata. Käydä ihan vaan kuvaamassa. Pitää kyllä käydä kuvaamassa tämä kirkko edestä päin. Olin vaan treenien jälkeen liian loppu.

Vietin siis viikonlopun treenaten katutanssilajeja Urban Moves-ryhmän (http://urbanmoves.fi/) järjestämällä tiiviskurssilla. Voin kyllä kertoo, että olo on kuin piestyllä koiralla!! Sen siitä saa, kun ei treenaa puoleen vuoteen. Haha, ainakin kadonnut kipinä palasi!


Lauantai-illan vietin inttikavereiden kanssa. Saatin viikon varoitusajalla kokoon kuuden hengen lössi, jonka kanssa veivattiin mastoa pystyyn viimeiset viisi kuukautta armeijassa. Miestappioita tämä tapaaminen kärsi neljän miehen verran. Oli kuitenkin aivan loistava ilta, ja seuraavan kerran koitetaan saada viimeisetkin miehet paikalle. Siispä loppukesää odotellessa! =)


Loppuillaks linnoittaudun television eteen katsomaan lätkää. Harvinainen se suomalainen, joka ei Granlundin ilmaveivin jälkeen halua jännittää Suomi-Ruotsi -finaalia vuoden 2011 jääkiekon MM-kisoissa!

GO SUOMI GO !

1 kommentti: