perjantai 27. tammikuuta 2012

Kotipäivitys 2

Nyt sitten tulee tää toinen upee kotipäivitys, koska muutettiin tosta edellisestä kämpästä veks naapurirappuun kerrosta alemmas. Ei siis mikää jäätävä muuttomatka. Tähänkään kämppään me ei jäädä ku vuokrasopparin loppuun, eli toukokuussa taas pakataan kimpsut ja kampsut ja katotaa mihin päin Kuopioo tie vie! Mutta nyt, tässä tän hetkistä majapaikkaa =) !


Palanen keittiöö, eli M:n tekemä keittiön pöytä ja parit tuolit. Lehtikorina toimii joku Ikean pahvilaatikko, joka on jääny muutossa pyörimään.


Tässä mun suurin rakkaus, Kenwoodin smoothiemaker <3 Sain tän kaheksankympin vehkeen tarjouksesta parilla kympillä, eikä se oo pettäny mua yhtenäkää aamuna. Heittelen vaa hedelmät pyttyyn ja tää alottaa mun päivän! Toi smoothie-hana ei tosin oikein toimi mun paksuissa hedelmäpirtelöissä, mut ei se haittaa.


M oli käyny lomalla Ikeassa ja tuonu meille tollasen huivitelineen tai miten sitä nyt kutsutaan. Tosi söpö ja toimii kun asuu M:n kaa, mut jos mulla ois omassa kodissa tollanen, en taitais paljoo siihe ripustella huiveja, ne pyöris jossai takkien hihoissa ja hattuhyllyillä..


TÄssä on tietty mun toinen rakkaus, eli ihana rakas 160cm leveä jenkkisänkyni, jossa on kyl M:n kaa nukuttu ku lapset! Sänky kaipais vaa reunuslakanaa, vink vink äiti ;)


Äitinsä lapsella pitää olla pikkusen taidetta seinillä..


Viimeseks tietty pakollinen parvekekuva! Raahasin luistimetki tänne, jotta pääsis tohon kentälle luistelemaan, mutta tietty pakkaset paukahti päälle ja en oo saanu kiskottua hokkareita jalkaan. Onneks se päivä on huomennaki.

Tämmöstä tänään, rentoo viikonloppua kaikille! Itellä suunnitelmissa huominen saunomisreissu luokkakaverin luo ja sunnuntaina ois pystykorvien jalostuspäivänäyttely. =)

5 kommenttia:

  1. Tämäpä kivaa!
    Nyt oli toinen kotipäivitys ja uusi koti! Sitä en tiennytkään.
    Aivan upeat verhot!! Ja tuo pöytä !! Siis M. tehnyt! Hieno. Mäkin sorrun kohta tuohon smootiekoneeseen. Jäätelökone on jo testattu.

    Kiva kuullu ja nähdä teidän asumista siellä.
    Odotan aikaa että jälkikasvulla olis pieni väli jossain harrastuksistaan, että ehdittäis käydä.
    Nuorimmalla viimeinen esityspäivä tänään teatterilla. Mutta vanhempi suuntaa ensi viikolla sinne kilpailuihin.
    Käväisin minäkin eilen Hkissä, mutta oon onnellinen, etten jäänyt sinne enää täksi päiväksi.

    uusin tieto meiltä: Meidän kolmas lemmikki alkaa olla jo melkein sydänystävä kahden muun kanssa!! Me ollaan suurissa toiveissa, että jo ainakin pääsiäiisenä olisivat pääsiäisvaelluksella sovussa kolmistaan.

    Pitäisi kai ryhtyä siivoamaan kuin teilläkin siellä sinun ja N-kodissa (blogista luin)
    oli tehty.
    Onneksi kevään vaikein työtahti väistyy ensi viikon jälkeen!!!

    VastaaPoista
  2. Mukavan näköistä siellä teidän kodissa! Toi kettutaulukin näyttää hienommalta siellä kuin täällä koskaan. Asut kaupungissa, en oikein vieläkään ymmärrä sitä!

    VastaaPoista
  3. Oon liian pitkän tauon jälkee löytäny taas sun blogin ja tätä on ihana lueskella!! :) Haluisin ehottomasti tulla käymään tuolla teiän kodissa! Nii ihanan pirtsakan ja keväsen näköstä teiän keittiössä ja oi smoothiekone näyttää lupaavalta! Ja näinpä nyt myös ton sun paljon puhutun jenkkisängynki, kunha pääsis koeajamaan sen paikanpäälle ;) Ja toi huiviripustin näytti tosi kätevälle :)

    Ihanaa ku teillä kaikilla on näitä blogeja! On kivaa lueskella teiän kuulumisia tätäkin kautta :) Ja nää on välillä mukavaa ja tarpeellista viihdykettä tässä toisinaan vähän pitkästyttävässä työssäni.. :D Varmasti auttaa mun tulokseenki ku on parempi ja virkeempi fiilis sitten näiden jälkeen. Tulee kyllä vähän itellekki sellane olo et pitäiskö alkaa itekkin kirjotella blogia :) Mutta sitten tulee mieleen se että mitenkähän kerkeisin.. Mukavaa se on kuitenki muiden blogeja lueskella! :)

    P.S. Rakastan sun elämäntyyliä! Tuntuu että osaat ottaa jotenki rennosti, stressaamatta ja huolettomasti elämän ja saat siitä jotenki kaiken irti sillä tavalla mitä milläkin hetkellä kaipaat. Mun pitäis ottaa susta mallia :)

    - ensimmäisen kommentoijan se vanhempi jälkikasvu

    VastaaPoista
  4. kaikki kolme kommentoijaa olette erittäin tervetulleitä käymään !! olis ihanaa saaha teidät tänne! ja haluisin iteki tulla sinne keskemmälle suomee taas käymään ja sit tehtäs ihana kirppiskierros ja VIIMEIN tulisin kattoo myös A:n kämpän =)

    ja s, ihanaa jos saat mun blogista jotai irti! just tänää stalkkailin taas pikku ässän blogii ja ajattelin et oispa kiva ku säki kirjottelisit! mut kaikki aikanaan =)

    ainiin viel, toivotaa et kolmikosta tulis kavereita!!! ei oo teillä tällä hetkellä liia helppoo niiitten murusten kanssa =)

    VastaaPoista
  5. Mulla tuli ihan ikävä, taas, sinne sun viekkuun kun katon näitä kuvia ja luen sun juttuja :). Löysin myös blogis pitkästä aikaa, ihanaa. Kuulostaa kivalta toi teidän saunailta, ja pienellä porukalla tosiaan tulee mehevimmät jutut.. Ja tulipas ikävä KHstäkin, ku juttelin tänään sen kanssa ja kuulostaa niin kivalta teidän Kuopio-sightseeingit! Tulin tänään Lahteen pariks päivää, tänään kirjotin 6sivuu kulttuurisesta hoitotyöstä ja huomenna en tee kyllä mittään muuta ku kaupoille! :D puspus.

    Marre

    VastaaPoista