maanantai 9. huhtikuuta 2012

Lontoon tuliaiset

Pääsiäinen oli ja meni! Kävin kattoo säbää, mummii ja ukkii sekä koiravauvaa, pelasin vesipokerii (ja sain kauheet tärinät) ja tanssin itseni väsyksiin parhaassa seurassa, kävin pilkkikisoissa ja paloin ensimmäistä kertaa tänä keväänä.

Eilen ajelin K:n ja Susun kaa Kuopioon, ja saatiin maailmanmatkaaja-mam kotiutettua reissulta! Ikävä oli ja jälleennäkeminen on aina yhtä ihanaa <3 Äiti toi kaikkia ihania tuliaisia, joten tässäpä niistä vähän maistiaisii! Pääsiäisen valokuvaukset jäi huonon sään takia aika minimiin, mutta ehkä ens viikonloppuna..




Herkkusuulle herkkuja (=


Ihanat korut, lintuaihe kuulemma muodissa!



Nää kuvat ei tee oikeutta tälle ihanalle paidalle, josta lienee tulossa mun tän kevään lempparivaate! Tää on niiiiiiiin ihana, ihan mun näkönen!

Äiti, oot rakas! Ja kaikista parhain tuliainen <3 PS. Äsken menin peseen hampaita, niin mulle oli viel jätetty viesti vessan peilikaappiin :')

3 kommenttia:

  1. hei kivaa roosa, uus "luukki" sun blogissa! :) onks siinä lilli vai minni? ja ihania tuliaisia oot saanu ihanalta tätsyltä :) ja toi paita on kyllä tosi paljon sun näkönen! ja voi mitä herkkuja :D mun masu on kyllä ihan täynnä jo pääsiäisherkkuja mut ei auta ku niitä riittää vieläkin nii onha niitä syötävä kun kerta on.. :D en osaa enää säästää karkkeja..

    mut toivottavasti nähtäis nyt tulevana vklpna! ois ihanaa päästä taas jutustelemaan :)

    ps. sulla on näköjään kaapissa tota hyvää vaseliinia ;)

    pääsykoepänttäri

    VastaaPoista
  2. JEE! Täällä on päivitetty ja miten ihana uus banneri! Mun pitää kans laitta bloggin banneri, kunhan hiukan opiskelen, miten se tehdään ;-)

    Voi miten mukavaa, jos tykkäsit tuliaisista ja hienosti olit kuvannu! Oli kiva käväistä, teillä on kiva kämppä.

    Mulla oli vaan toi pikkukamera ja kuvausfiiliskään ei ollu oikein sellanen että kuvat onnistuis. Ne ei vaan nyt onnistu, en tiedä, miksi!

    Mutta mukavaa viikkoa!

    Mum

    VastaaPoista
  3. Kiitti kommenteista! Ihanaa, kun joku mukin joutuu tankkaamaan kirjoja ja tietoa päähänsä.. =) Mul on täs blogis pari ongelmaa joita odotan ratkovani lähiaikoina.

    Ja mum, ihanaa ku säki bloggailit! VKLP lissää infoo Lontoon reissusta =))

    VastaaPoista