tiistai 17. helmikuuta 2009

koulu loppu!!


hui, tää ei oo totta! yks elämän mahtavimpia viikkoja takana, blogin päivityskin on jääny! enkun kuullut meni heikosti, osasin tosin odottaakin sitä. vietettiin rooma-iltamat keskellä päivää katsomalla kevään reissussa kuvatut dvd:t. potkukonvassa abeja pilkattiin olan takaa. torstain penkkarit oli mahtavat ja koko kaupunki kuuli että abit lähtee! mummot oli onnellisia ja vilkuttelivat kaksin käsin kauppojen pihoissa :) veljen valaa käytiin kattomassa perjantaina, samoin vanhojen tansseja. illat bailattiin sillä porukalla, joka ei lähteny viroon abiristeilyn korvikematkalle. lukemisen aloitin eilen, ruotsilla. tässäpä teille kuva penkkareista, ilme kymppi! :D ja luulin olevani suomen ainoa karvanoppa, mutta erehdyin! :D

2 kommenttia:

  1. Vähä kiireinen abi. Tietää kenen lapsi ;) Kirjotushomma sulta kyllä onnistuu, vaikka pitääki pelätä puhdasta 0-0-0 suoritusta. Muuten, kirjotettuna aika KAUNIS tuo 0-0-0. Mutta ei silti tavoiteltava, vai mitä?

    VastaaPoista
  2. jep, äitinsä tyttö! ja tavoite ei todellakaan ollu puhdas nollarivi, eikä sitä tullukaan. alustavasti odotettavissa 3-3-3 :) iha mukava rivi sekin! :)

    VastaaPoista