tiistai 24. helmikuuta 2009

lukulomaa ja koiria


tässä sitä ollaan jo toista viikkoa niin kutsutulla lukulomalla. loma mikä loma, pitää sitä koitella lukeakin. oon ylpeä siitä, että ruotsia oon saanu luettua älyttömän hyvin (siihen nähden miten yleensä luen) mut matikka on ihan retuperällä vaikka kovasti oonkin yrittäny. mut ehkä pääsen tässä viel vauhtiin! viikonlopun vietin koiranäyttelyssä, oli mahtavaa päästä siihen tunnelmaan pitkästä aikaa ja nähdä ne kaikki upeat koirat! koirainnostus iski taas kipinää :) reissun kruunasi vielä pyörähdys katsomaan meidän koiran jälkeläisiä, ja voi että ne neljäviikkoiset lapset oli ihania! seitsemän söpöä, joita on pakko päästä katsomaan vielä ennen luovutusikää. tässäpä kuvaa teillekin, että pääsette pentukuumeeseen :)) voi ei, riisit taitaa kiehua hellalle!!

3 kommenttia:

  1. Söpöjäsöpöjä...mutta ne kasvaa niinkun lapsetki eikä oo sit enää söpöjä kullannuppuja ;) Mä oon kunnon kyynikko: mikää ei kaunista ja mukavaa kovin pitkään!

    VastaaPoista
  2. masentavaa, mutta niinhän se kyllä on ; kauneus on katoavaista, ainakin suurimmaksi osaksi! ei sitä meinaa itekää enää kehdata katsoa peiliin kun kakskymppisyys lähenee.. :D

    VastaaPoista