keskiviikko 1. huhtikuuta 2009


tänään oli taas aikamoinen päivä, mieli musta kuin talvi-ilta! pitäisi varmaan alkaa hakata säkkiä tai muuta, että saisi ylimääräisen kiukun purettua pois..hakkaan päätä seinään suunnilleen joka päivä kun oon niin aikaansaamaton ja hoidan kaikki asiat puolella teholla, jos silläkään. tulevaisuus näyttää vähän epämääräiseltä, mutta uskon selviäväni edelleen periaatteella : jos en hyvin niin sitten huonosti. tärkein tavoitteeni on olla jäämättä "yhteiskunnan vapaamatkustajaksi" ja ehkä se on osa syy värväytyä valtion palvelukseen. asiasta sadanteen, tein tänään koko poppoolle ruokaa (pitaleipiä ja ranskalaisia), kaveri kävi tukkansa leikkauttamassa ja harkoissa treenattiin keskiviikkotapaan ylituntia :) väsynyt, mutta onnellinen; kyllä mua kaikesta huolimatta rakastetaan. ja kaiken pimeyden keskelle on tulossa kevät.

4 kommenttia:

 1. Paras havainto oli: Sua rakastetaan. Joskus välittäminen vaan on riitelyä. Anteeksi näin blogin välityksellä. Taisin itsekin kirjoittaa samasta asiasta jossain blogissa.

  Kyllä sinä selviät, tietenkin. Ja voihan se valtion leipä olla tässä tilanteessa hyvä ratkaisu. Voi sieltäkin uusia juttuja aueta, vaikka vaikee uskoo tällasen pessimistin ;(

  VastaaPoista
 2. Ei ole niin mustaa päivää, ettei jostain valo pilkahtaisi! Luota siihen!

  VastaaPoista
 3. Tervehdys! Kyllä tuolla Sinun sisullasi ja energialatauksellasi mennään vaikka mihin. Pään seinään lyömisestä tahtoo tulla vain ylimääräisiä mustelmia. Enkä nyt tosiaankaan halua olla mikään vanhempi viisas vaan olla ajatuksissa mukanasi. Hyvää pääsiäisen aikaa Sinulle ja läheisillesi. (pm)

  VastaaPoista
 4. kiitti näistä kommenteista. aina laitan vaan samaa tuttua lausetta kaikkeen, mutta se auttaa minua tosi hyvin : elämä jatkuu!

  VastaaPoista