maanantai 13. huhtikuuta 2009

mitkä pyhätkai sitä pitäisi viimein ryhdistäytyä ja yrittää järjestää elämää, saisi otetta johonkin edes. pääsykokeisii lukeminen on jäänyt syystä tai toisesta, joten ehkä voisi yrittää edes jotain muuta. sain sentään haettua ammattikorkeisiin. jospa sieltä tärppäisi, jos elämä ei muuten vie eteenpäin. pääsiäinen meni niin hulinalla ohi, että en muista milloin viimeksi olisi pyhät ollu näin levottomia! onneksi sentään koko perhe oli koolla, ja se taisi olla kaikille tärkeintä. kaikki kun lentelevät nykyään omiin suuntiinsa viikonpäivää katsomatta.

5 kommenttia:

 1. Tervehdys, WBR. Nyt sitten tämäkin pääsiäinen on taisteltu ohi. 600 kilometriä hitonmoisessa ruuhkassa ja jonoissa, mutta nyt sitten onnellisesti kotona. Maitsemaasi hulinaa oli yllin ja vähän kyllinkin.
  Ammattikorkeaa kiitän siitä, että meidän nuoremme sai sitä kautta tutkinnon ja ammatin: tsekkaamaan espoolaisten EU-hakemuksia. Ei varmaan hänen toivetyönsa, mutta tässä matoisessa maailmassa on hyvä että jos jotakin... Ja niin kuin aiemmin kommentoin, Sinun sisullasi mennään vaikka mihin. Aurinkoista kevättä Sinulle ja perheellesi. pm

  VastaaPoista
 2. Mitä!? Olitko sä televisiossa? Meille pitää ilmoittaa ennakkoon kaikki tällainen. Huom. pitää!!!

  VastaaPoista
 3. Anonyymi pm toivottaa Sinulle mukavaa Ruusun-päivän ehtoota ja muutenkin hyvää toukokuuta. Kesää kohti mennään, ei voi mitään.

  VastaaPoista
 4. Tätsy huomauttaa että lumi on jo sulanut. Mitä nyt helteellä kuuluu?

  VastaaPoista