tiistai 31. elokuuta 2010

huomenna töihiiin !!

Jebu eli Roosalla on huomenna TYÖPÄIVÄ! Ja torstainakin. JA MAANANTAINA! Meen tekemään muutaman opettajan sijaisuuden, kutosluokkalaisia ja kakkosia. IHANAA :) Tuossa vieressä vitosluokan hissankirja, pidän kaksoistunnin sitäkin. Aion tutustua aiheisiin vähän ennen nukkmaanmenoa, että oon skarppina huomenna kysymyksille alkuräjähdyksestä ja ihmisten synnystä, hehee!

Viikonloppukin oli muuten mukava, kävin katsomassa "Sisko tahtoisin jäädä" -leffan (oli aikas hyvä mut ehkä vaatis multa viel toisen katsomiskerran, paljon symboliikkaa ja kirosanoja), sit kävin makkaranpaistossa, poikakaverin mummolassa (keskellä EI MITÄÄN, ah!<3), muutin yhden kaverin ja leikin lasten kanssa. JA NIIN, sain hääkutsun!! Eli 16.lokakuuta minä pääsen häihin, ihanaaaaaaaa!

Eilen tehtiin isin kans melkein viis mottia halkoja. Pää oli loppuillasta tosi kipee ja luulin et sairastun ku siskoki oli vklp kuumeessa, joten en menny tanssitreeneihin. Tänää kuiteskin olin ehkä elämäni hirveimmällä balettitunnilla, mä oon niiiin könkistyny intissä! Siis ei rajaa miten olematon aukikierto ja ajatuskulku muutenkin. HUoH. Huomenna uus nöyryytys, ehkä mä opin taas joskus.

Kummitytön sulonen muksu oli kyl kasvanu! Syötiin pitsaa ja jutskailtiin kaikkea, pitäs käydä useammin. Nyt varsinkin, ku kumpikaa meistä ei tee y h t ä ä n mitään.

Taidan syventyä nyt tuohon vitosluokan historian kirjaan. Ehkä siinä olis uus suunta mun elämälle, Äiti?

3 kommenttia:

 1. Miten päivä meni!?
  Tätsy

  VastaaPoista
 2. Ne muksut oli iha terrible.. ! :D Koitan selvii huomisesta ja kerron sitten blogissa enemmän 8) ja hei, toivottavasti nähtäisiin vklp! Me lähetää huomenna etenemään!

  VastaaPoista
 3. Mitäs nyt kuuluu Wannaberoosa?
  Mä alan yrittää siivota.... jos vaikka velipoikas tulee kylään...

  VastaaPoista