keskiviikko 25. elokuuta 2010

syksysään tuomia mietteitä

Rovaniemi on jäänyt taakse, monta ihanaa uutta muistoa ja naurunhetkeä rikkaampana oon taas kotona.

Selailtiin lapsuudenystävän kanssa sen seuraamia blogeja, äitin blogia ja muita yleismaailmallisia blogeja. Samalla aivot koko ajan raksutti, et miks mä en saa päivitettyä mun blogia, miks sitä ei seurata samalla tavalla. Sitten mä yhtäkkiä tajusin sen! Yritän nimittäin suoraan sanottuna apinoida äitin blogia!! JA sehän johtuu ihan täysin siitä, et mä TYKKÄÄN äitin blogista; siel on ihania kuvia, hyviä juttuja, syvällisiä mutta itseä koskettavia mietteitä, vakituiset lukijat. Sitten kun mä viel seuraan aina sitä äitin blogia, nään kun se päivittelee ja ottaa kuvia, puhelee et mitäs tänään kirjottais. Mun täytyy löytää kans se MUN juttu. Mitä mä haluan sanoa, mistä kertoa, mitä kuvata, millasen kuvan antaa itsestäni. Tänään alkaa siis uusi suunta mun bloggailussa.


Oon just kotona, yksin. Isi on mummilas, äiti töissä ja pikkusisko koulussa. Isoveli ei enää asu kotona. Onhan mulla onneks noi katit täällä seurana, vaa nyt neki meni tuonne ulos, ehkä munkin pitäis lähteä koirien kans lenkille. Ulkona kyllä sataa, mut eiks se mee niin, että ei oo huonoja säitä, on vaan huonoja varusteita! 8)

Muutenkin kun ulkona alkaa olla kolee sää, mietin tässä aamulla, että mikä mua piristäis. Tällä viikolla oon rakastunu muutamaan juttuun, jotka tuo lämpöä syyssäähän:


Ruuanlaitto,


neulominen ja äitin tekemät tohvelit,


poikakaverin vanha talvitakki,


äitin keräämät hopealusikat,

aamuinen teehetki, päivän lehdet, Niken käytetyt kengät, kissat unikavereina, villavaatteet, oma läppäri, ulkoilu lämpimissä vaatteissa, äitin tyyli, kukat maljakossa, omenat, koirat, pieni puuhailu, koirien ja kissojen tassujen ja turkin pyyhkiminen ennen sisälle tuloa, roskien polttaminen, kierrätyskorut, Honey - tanssileffa.

Seuraavaks teen salaatin jääkaappiin odottamaan töistä tulijoita, eilistä ruokaa on vielä jäljellä joten ruuanlaittoa luvassa vasta huomenna. Sitten puen hyvin päälle ja lähden ulkoilemaan koirien kanssa.

Ai niiin tanssitreenit alkaa ens viikolla ja pääsen mun entiseen ryhmään vuoden tauon jälkeen jauuu!! JA ehkäpä uskaltaudun Huovisen Henrin breikkitunneille?!

3 kommenttia:

 1. Sun elämästähän on tullu vähä ku kotiäidin päivä... ilman lapsia. Mutta sun "huollettavat" tulee sen sijaan koulusta , töistä, vapaapäiviltä, matkoilta, toiselta paikkakunnalta töistä kotiin. Nauti päivällä olevasta vapaudesta. Löysä aika tuo energiaa tulevaan, tiedä miten vielä löydät itsesi ja oman suunnan tänä aikana, jolloin aikaa on myös ITSELLE! Löytämisen iloa!! Tätsy

  VastaaPoista
 2. Mut voi laskee ainaki melkeen vakituiseks lukijaks tälle blogille jos muuten ahdistaa...tosin luulin jo ettet enää kirjottele tänne =)

  Terveisin ruma perheellinen setä.

  VastaaPoista
 3. tätsy, tuntuu ettei aikaa oo vaik sitä onkin! en osaa jotenki rentoutuu mut en tehäkää mitää. VINKKEJÄ?

  ruma setä, ihanaa kiitos ;) !

  VastaaPoista