torstai 3. helmikuuta 2011

koulupäivä kotona

Ihan huippua kun sai tänä aamuna nukkua (eka kerran sit koulunalkamisen) pitkääääään aamulla! Hygieniapassituntien piti alkaa vasta yhdeltä. JEESSS! Olin aamulla tehokas ja siivosin valtavan vuoren tiskiä pesualtaan kautta kaappeihin. Sitten ahersin kiltisti koulutehtävien parissa.


Kävin vielä vilkaisemassa sähköpostin ja huomasin, että hygieniapassi suoritetaankin itseopiskeluna; meidän luokalla on vain kuusi, jolla kyseistä passia ei ole, joten ope näki paremmaks vaihtoehdoksi itseopiskelun. SOPII!

Siispä suuntaan Eviran sivuille opiskelemaan vielä hiukkasen lisää, nyt kun asunto on vielä hiljainen. Kohta ne kämppikset tulee uusien kuulumisien kanssa ja sitten ei ole toivoakaan opiskelurauhasta.. =)

4 kommenttia:

 1. Hmmmm....muistelin, että olet jo suorittanut hygieniapassin joskus vuosia sitten 4H:ssa. Eikö? No, sitten muistan väärin. joku muu passi varmaan. Sotilaspassi?

  Joops...aika mukavaa toi koulu sulla... ;-)

  VastaaPoista
 2. Kuvassa opiskelu näytti jopa kiehtovalta ja suloiselta. Onkohan se sitä?
  Mitähän minä alkaisin lukea vielä aikuisena =vanhana?
  T:T

  VastaaPoista
 3. Hitsi, mitä minä nyt töppäilen tämän kommentoinnin kanssa. Taas onnistuin hävittämään tekstin...

  Ihmettelen vaan, että tarviiko terv.hoitajakin hygieniapassin? Luulin, että se pitää olla vaan ruoanvalmistuksessa työskentelevillä. Vaan hyödyllinenhän se on. Voit vaikka tienata opiskelurahoja ravintoloissa.

  Innostavia opintoja t. Kirppu

  VastaaPoista
 4. Anonyymi, mun piti suorittaa alkoholipassi mut missasin sen kokeen koska tanssitreenit vei voiton kaks kertaa. Ehkä saan senkin läpyskän vielä hankittua..

  T, opiskelu on kyl kivaa kun on vaaleanpunaista luentopaperia ja ystävän neuloma penaali (jonka voisin jonain iltana esitellä) =)

  Kirppu, kivaa kun kommentoit! Hygienia on tärkee osa terkkojen työtä, joten on kai sitten olennaista hankkia se, vaikka luulin kyllä itsekin ettei me semmoista tarvita.. Mutta tottahan se auttaa varmasti työnhankinnassa!

  VastaaPoista