torstai 17. helmikuuta 2011

Näin väsytät koirasi oikein

Miksi minusta tuntuu, että heti kun muutin pois kotoani, koirani muutti täysin sisälle JA alkoi pieneksi terroristiksi?

Voiko tällaisesta söpöliinistä uskoa mitään pahaa?


Ei kuitenkaan ole yksi eikä kaksi kertaa, kun äitiä tai isiä on työpäivän jälkeen odottanut tällainen yllätys (lisää voitte lukea täältä).


Siispä tehtävänäni on aina kotiin tullessa imeä koiraparasta mehut irti, jotta se kestäisi tulevan viikon tekemättä tuhojaan vanhempieni omaisuuteen.

Päivisin käytän umpihankiurheilua.Illaksi kaivelin laatikonkätköistä aikoinaan koirille ostetun aktivointilelun, jota ne eivät silloin oppineet käyttämään. Joko koirani on viisastunut vanhetessaan, tai sitten muksuna minä olin kärsimätön selittämään koirille lelun ideaa. Joka tapauksessa, tänään totesin, että herkkusuu-Minni ryhtyy pallon pyöritykseen (ja pureskeluun..) muutaman nappulan tähden.


Katsotaan nyt sitten, mitä ensi viikolla tapahtuu, mutta tämän erän minä kyllä vein =) Minni ei ole vieläkään malttanut lopettaa leikkimistä, vaikka olisi jo nukkumaanmenoaika.

5 kommenttia:

 1. voi vitsinvitsin vitsi miten ihana :DDDD! minni on kyl kyllastyny :DDD missas lillin kuvat...? :( mut ihana taa lisaa naita!!

  VastaaPoista
 2. Sinä poissa!
  Mitäs koira on keksinyt uutta purtavaa, vai onko?

  VastaaPoista
 3. Hei!
  Millainen viikko on viikko 9 Wannaberoosalla? Onko tiukkaa ja kokeita? Illat vapaat loppuviikosta? Milloin lähdet lomille?

  P.S. En ole varas vaan aikavaras.

  T. Salaperäinen ystäväsi ja sen lapaset ja/tai lapset

  VastaaPoista
 4. torstaina suuntana kotiseutu! huomenna kärvistelen viikon ainoa tentin, muuten kahvitteluseura kelpaisi! =)

  VastaaPoista
 5. No heips! Meiän kahvittelut nyt jää tältä viikolta. Vaikka ajateltiin jo että kun kerta kutsuit, niin toteutettais heti äkkiseltään. nyt aikataulut ei oikein sittenkään osuneet. Mutta vielä on kevättä jäljellä. Silloin jo lapaset jää mutta lapset ei. Jos eivät sitten karkaa minulta keskenään sinne...

  VastaaPoista