lauantai 2. helmikuuta 2013

COBH!

Tänään käytiin sit Titanicin viimesessä satamassa, Cobhissa (silloinen Queenstown). Sää oli kuin morsian ja maisemat mahtavat! Päädyttiin vaan höntsäileen ympäriinsä, syömään kala-annokset (tottakai) ja fiilisteleen Titanicin sata vuotta sitte saapuneita mastoja. Kaikin puolin täydellinen päivä!
H oottelee lähijunaa (joka muute oli samanlainen ku meiltä kotoo Joensuuhun :D).
Junamatkalta.
Nyt viel vähä valmistautumista ja sit suunnaks jotku random-synttärit, siis what?? Ostettiin tuntemattomalle synttärisankarille viinipullo, jottei ihan tyhjin käsin mennä kuokkimaan. Tai saatiinhan me se kutsu, sankarin kaverilta! Anyway, toivottakaa hauskaa iltaa!

8 kommenttia:

 1. Siis VAU! MAHTAVAA! Oliks kivat synttärit?

  VastaaPoista
 2. Olitpa jaksanut paljon päivittää. Voi kun olis rahaa, niin olispa kiva käydä siellä. Meidän sukulaiseten kesken kun on eri aikaan lomatkin.

  Joissakin kuvissa maisemat, tunnelmat on vähän erilaisia kuin olen kuvitellut. Toisissa taas juuri sellaiset kuin osasin kuvitella.

  VastaaPoista
 3. ei ikinä löydwtty sitä synttäripaikkaa vaikka kyseltii takseilta jne.. :D

  oispa kiva ku tulisitte, vaikka pidennetylle viikonlopulle ;) tääl on kyl niin paljon erilaisii maisemia ja fiiliksiä, että varmasti jokaiselle löytyy jotakin!

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa kivalta! Harmi, ettei synttäripaikkaa löytyny, mutta toisaalta meneepähän se viinipullo parempiin suihin;) Oon aika tiukassa harkkaputken otteessa, mutta jatkuvan blogikyyläilyn alla olet silti! Lisää näitä ootellen, Marres

  VastaaPoista
 5. hahaa kuulostipas hauskalta yritykseltä noi random-synttärit! :D harmi ettei onnistunu mutta ehkä jotkut toiset random-synttärit sit myöhemmin..? ja mullakin on kovasti tuota lukemista mutta nää sun blogipäivitykset on aina mukavia päivän piristyksiä lukemisen keskellä! minäkin odottelen jo kovasti lisää ;) mutta ei paineita, päivittelet siinä tahdissa mitä kerkeät ja jaksat! have fun :) tilastomatskalukutoukka

  VastaaPoista
 6. On tää nykyinen blogimaailma vaan ihmeellistä. Ajatelkaa, mitä ennen blogeja kerrottiin reissuista ja milloin? Nyt kun tulee reissusta kotiin, kaikki tietävät jo kaiken. On se tietysti armollisempaa kuulijoita kohtaan. Tuli vaan mieleen Afrikan työkaveri, joka kotiin palattuaan oli vuolaasti kertonut kokemuksiaan parin tunnin ajan, mihin serkkupoika: "Oon tässä ajatellut, että kamarin seinät voisi tapiseerata."

  Tsemppiä uuteen harjoittelupaikkaan! Teet tärkeää työtä.
  t. Kummitätsy

  VastaaPoista
 7. hei, uusii kuvii ja tarinaa. pörritär.

  VastaaPoista
 8. kiitti kommenteista! viikolla ei tuu oikee päiviteltyy enää, koska marren tavoin toi harkka vie veronsa ja iltasin on tööt, minkä lisäksi kameraa ei tuu päivällä käyteltyy. Mut viikonloppusin on yleensä aina ohjelmaa, joten sillon päivityksii tiedossa =)

  ja kirppu, kiitos kaikista kommenteistasi, niissä on niin paljon ajattelemisen arvoista asiaa!

  VastaaPoista