keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Wool Sale

Tänään oli iha hirvee päivä töissä, ja ihan vaan siks ettei mun suusta tullu yhtään järkevää enkun kielistä lausetta. En tiiä mitkä aivoliitokset oli yön aikana vaihtanu paikkaa, varmaan siitä johtuen pääsin armollisesti pois jo puoli yhden aikoihin. Koska olin syöny töissä myöhäsen aamupalan, päätin lähtee tsekkaamaan sen aiemmin mainitsemani kässäkaupan. Se oli I-H-A-N-A, ja siel oli vielä joku Wool Sale meneillään. Neulomistuskissani tietysti menin ostamaankin jotain.


 Jospa vaikka pipon tekis, jotain tekee mieli näprätä. Puikkoja on täälläpäin paketissa vaan neljä, joten nyt sitten mennään niillä. Ja noi napithan oli vaan niin kivat, että ne piti ostaa..

4 kommenttia:

 1. Voi ihanaa kiitos taas päivityksestä! Oon tänää käyny tsekkailee jo aiemmin onko uutta postausta tullut ja onneks nyt oli :) Tätä on oikeesti tosi kiva lukee ja oottaa uusia postauksia! :)

  Ja ihanaa että löyty kiva kässäkauppa sieltä! Varmaan piristi päivääkin :)

  Ja muista: huonoa päivää seuraa aina hyvä päivä :) Huonotkin kuuluu asiaan mutta onneks tulee aina parempiakin päiviä! Toi kieliongelma oli varmasti vaan ohimenevä päivä, toivottavasti huominen sujuu taas paremmin :) Jakselimisia!

  Miss u! <3
  Sonja

  VastaaPoista
 2. Ou jee! Nyt saunaan, mutta sitte tsekkaillaan noi lankakaupat kun tullaan!

  VastaaPoista
 3. OMG! AAH. Wool Sale. OI jospa oisin saanut olla mukana... :)
  Ja piuhat palautuuu, do not worry honey, just knit! You'll make a wonderful hat! :)Bad day is just one more experience for you - and a change to buy nice lace! :)

  VastaaPoista
 4. KIIIITOOOS kortista!Ihanaa saada postia!
  Kisut kiittää myös " miauu, kurnau, mau".

  VastaaPoista