lauantai 9. helmikuuta 2013

Kinsale

Eilen vietettiin tyttöjen kanssa viini- ja juustoiltaa, jonka päätteeksi suunnistettiin vielä baariin.

Tänään sitten suunnittiin Kinsaleen, Corkin viereiseen pikkukaupunkiin. Sää oli ihan kohtuu hyvä, vähän ripsetteli vettä. Käveltiin vaan ympäriinsä ja käytiin syömässä jossain rupupaikassa, vaikka tämä nimenomainen paikka on tunnettu hyvistä ravintoloista. Mitenkähän onnistuttiin? (Vastaus: liian monta päättämässä paikasta liian nälkäisinä.)
 

Huomenna uudelle reissulle,joten nyt unta palloon, ettei tuu nukuttuu koko matkaa. Ja äitille ilouutisia, mun converset on sanomasssa sopparin irti, eli ne ei tuu enää takas kotiin :D

4 kommenttia:

 1. kiitos päivityksestä. Niin hienoja kuvia taas. Hei, älä unohda suomen kieltä. "sataa ripsetteli" :)
  Sa88atar

  VastaaPoista
 2. Hei!
  Näkyykö siellä mitään käsitöitä? Mitä irkut harrastavat?
  Hesassa on tullut viikon aikana varmaan 50 cm lunta. Mutta uskon kevään koittavan, kun katson sun ottamia kuvia.
  Mukavaa työviikkoa! t. Kummitätsy

  VastaaPoista
 3. Heips, odottelinkin jo vilausta neuleista! Onko ne aran-palmikot eristetty vaan sinne Aranin saarelle, vai onko tuollaisia kuvassa vilaukselta näkyneitä neuleherkkuja siellä muutenki?

  Ihanaa, että teette kylävisiittejä, itellekki kelpais!

  Anski

  VastaaPoista
 4. sa88atar, sehä taitaaki olla suomeks ripeksii? öövaimikäseoli..? ripottelee?

  kummitätsylle teidoks, oon bongannu pari lankakauppaa, joissa on ollu vaa akryylilankoja, ja aika kalliitaki viel, hoh. Mut yks hyvä kässäliike on nyt tiedossa, pikavisiitin tein siel kertaalleen, ja nyt ois tarkotus mennä tutkimaan antia tarkemmin. varsinaisia käsityömyymälöitä ei tästä keskustasta ainakaa oo löytyny, juurikin noissa pikkukaupungeissa niitä tuntuu olevan!

  anski, noita neuleita ei oo hirveesti tullu vastaan, joskin noissa turistikrääsäkaupoissa on aina joitaki kappaleita. ite ootan sitä jos törmäisin suureen raukkauteen, jonka haluisin viedä kotiin. eli siis uuteen villapaitaan/-takkiin. kuvailen jos bongailen ;)

  VastaaPoista