sunnuntai 13. tammikuuta 2013

2nd Saturday in Cork

Goooood morning everybody. Näyttää siltä ku eilinen ilta ois pidemmäksiki venähtäny. Lähettiin kuitenki shoppailemaan kaupungille, mutta..
..päädyttiin hengailemaan parin kaupan jälkeen yhteen tosi ihanaan ravintola/kahvila/hengailupaikkaan! Vedin kunnon traditional Cork burger -mätöt ja hyväähän se oli ;)
Ruokakaupassa sentään käytiin, ja pitkän harhailun jälkeen löydettiin viimein leivinjauhetta (kuvassa)! Oli tarkotus, et leipoillaan tytöille korvapuusteja, vaan täältä on aivan uskomattoman vaikee löytää kardemummaa, joten siirryttiin vaihtoehtoon B eli kääretorttuun. Tuleeko kellekää muuten mitää muuta suomalaista jälkkärii mieleen, jota täällä vois tehä?
En oikein missää vaiheessa heränny tähän päivään, kuten kuvista varmaan näkyy. Jospa sitten taas huomenna ;) Keskustakierroksen päätteeks kassista löyty sentään kuuden euron kirkkaanpunaset ballerinat, Irlanti on isojalkojen luvattu maa! Ja se vielä täytyy sanoo, että vaikka pikku pokkarikamera on palvellu mua uskollisesti koko reissun ja kaikki nää vuodet, niin kyllä toi rakas Canonin järkkäri yksinkertasillaki asetuksilla vaan ottaa parempia kuvia. Kiitos silti molemmille vempeleille <3 Huomista ootellessa!

5 kommenttia:

 1. Mukavalta kuulostaa ja näyttää teidän meno! :-) Mutta mikä sulla on tossa ekassa kuvassa toi punanen läntti näyttää iha tatuoinnilta??!! kattan

  VastaaPoista
 2. Eiku nyt bongasinki tuolta edellisestä kommentti boxista selityksen tatskaan :-)

  VastaaPoista
 3. Korvapuustit voi leipoa ilman kardemummaa ;)

  VastaaPoista
 4. Avasit jo pikkuriikkisen kuvanäkymää asunnostasi. Kiitos! Loput arvaammekin. Ei vaan, lisää kuvia,kiitos.

  Ihanko oikeesti oot siellä, en meinaa uskoo.

  VastaaPoista
 5. kattan, tänää se lähti suihkussa pooois :<

  äippä, onks ne korvapuustit mitään ilman kardemummaaa? (taitaa tosin olla vaan tottumuskysymys...:D)

  anonyymi, eiköhän tässä pikaseen tuu kämppäpostauski =)

  VastaaPoista