keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Cold wednesday

Joka postaus taitaa alkaa säätiedoilla, mut täällä ei todellakaa voi arvata, millanen sää ulkona on! Katoin aamulla ikkunasta ulos hämärään, sumuista eli varmaan myös kosteaa. Mutta eipä ollukaa kosteaa vaa pakkasta! Oon ihan varma, että oli pakkasta, sormet jäässä ja hengitys höyrysi! Että sillee täälläki! Tämäkin päivä oli ihan kiva, ei kovin ihmeellinen. Vedin harkkapaikassa bingoa, ja kehuvat, että hyvin opin ne numerotki lausumaan parin kierroksen jälkeen :D Nimet meni kyllä ohi niin että hujahti, joten joudun opiskelemaan kirjaimet ulkoa ensi viikoksi.. Mission possible?
Töitten jälkeen kävin Tescossa ostamassa jogurttii ja vihanneksia, eiköhän niillä saa loppuviikon eväät väännettyä. Kuten näkyy kuvissa, viideltä täälläkin valo on jo ihan hämärän ja pimeyden rajamailla. Alemmassa kuvassa näkyy KYS:ia vastaava Cork University Hospital. Tämä päivä on melkein ohitse, lähdetään viel H:n, Georgian ja alakerran tyttöjen kaa yksille, viimeinkin :)

4 kommenttia:

 1. hei vaan! Tutulta näyttää: hämärää. Kuulostaa ihan kotimaan arkielämältä paitsi ettei teillä ole siellä saunaa - olen menos saunaan, ähä! Eikä voi hiihtää, kävin tänään eka kertaa hiihtämäs!

  VastaaPoista
 2. Tuolla joku kaipaili vähemmän kontrastia ja mäkin olisin pikkusen samaa mieltä. Pidempää tekstiä vaikea lukea. Ja jos saa neuvoo niin tekstin ja kuvan väliin tyhjä rivi niin kivat kuvat pääsee hengittämään ja näyttää paremmilta ja tekstikin on helpompi lukee.

  Mutta muuten suollat kiinnostavaa tekstiä! Ja kaikki kuvathan on meille tietty mielenkiintosia, vaikka sulle kohta arkipäivää. Niitä kämppäpostauksia tai siis kuvia sieltä, kiitos!

  VastaaPoista
 3. Oon aina räppäsy sen välin noiden kuvien jälkeen., mut sitä ei vaan tuu. Oon yrittäny tehä kappalejakoaki, en tiiä mikä tässä mättää. Pitäskö ladata joku päivitys?
  PS. Tää kaipais saunaa varpaiden lämmitykseen!

  VastaaPoista
 4. Kursori kuvien väliin ihan niinkuin rivin löisit niin toimii. Ja cromella ainaki. Nopeempiki on ainaski meidän koneella. T. Mum PS. kävin saunas :)

  VastaaPoista