torstai 24. tammikuuta 2013

Too tired, too dark

Huih, kun oon ollu tööt tällä viikolla! Aloitin nyt uudessa harkkapaikassa, sairaalan mielenterveysosastolla. Siellä onkin sitten työpäivät PIKKUSEN erilaisia, eli oon huhkinu maanantaista keskiviikkoon joka päivä 7am-7pm elikkä 12-tuntista työpäivää. Eikä se enkun vääntäminen yhtään helpota työtaakkaa! Pimeellä oon lähteny talsimaan töihin, ja eipä se valosaa oo enää kotiin raahustaessakaan. On kyllä tullu sitte siihen malliin nukuttuakin, ja kuvia en oo ottanu yhtään! Voih.
Yhtenä aamuna oli kuitenkin pakko kaivella tuo kamera esiin, täällä nimittäin oli pakkasta! Autojen ikkunat jäässä ja kaikki ihan hämmennyksissään. Luntakin se heitti päivällä sen verran, että tiesi päivän kuumimman (tai tässä tapauksessa kylmimmän??) puheenaiheen :D Huvitti, kun mereorologi tv:ssä lupas yöksi -5 astetta ja sano "freezing cold"! Haha. Sain myös samana iltana työkavereilta kyydin kotiin, ja koska ikkunat olivat silloinkin jäässä, eikä näillä raukoilla tietenkää oo mitää ikkunaraappoja, nii tämä työkaveri raaputti pikkusen näköaukon tuulilasiin luottokortilla. Voi elämän kevät. Tai talvi. No, hätä keinot keksii ;)
Eilen käytiin pubissa kuunteleen irkkumusaa, sen verran tuli kaivettuu kameraa esiin, että otettiin vessassa yks teinipeilikuva. Onneks on nyt loppuviikko vapaata, tämä päivä menikin ihan nukkuessa.

3 kommenttia:

 1. Voi kun olis tajunnu niin hyvä lahja olis ollu niille lumikraappa.
  Meillä täällä vetelee melkein -30. Ja kävelin n. 10 km sillä kelillä. (Pakko kun oli...ei vaan, loppujen lopuksi pidin siitä säästä.)
  Täällä silti tuntuu jo keväältä. Kuuluu jo titityy. Ja se aina lämmittää mieltä pakkasessakin.

  VastaaPoista
 2. Heh, tulee mieleen Torquay, heinäkuu ja UGG-saappaat ja toppaliivit paikallisilla sisällä. Olihan kuitenki vaan +15 välillä.. Nyt voisit kertoilla siellä, että jääkarhuntalja tuulilasilla pitää sen sulana meillä Suomessa..

  Hyviä vapaita. Aikamoista rehkimistä. Ja yritä puhua välillä suomea, se rentouttaa!

  VastaaPoista
 3. Hoh, aika pakkaset siellä päässä! :D

  Ja hei joo, en kyl tajuu mikä niit brittejä vaivaa, mut nää kyllä tääl vetelee legginseissa ja ballerinoissa menemään, ainaki teinit. Nuo aikuiset olikin sitten kaivanu untuvatakit esiin.. :D

  VastaaPoista