sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Crawford Art Gallery

Turistinähtävyys nro.2 CHECK!
Tottakai käytii ekana syömässä! Museossa oli ihana pikkuinen lounaskahvila, ja kaikista ravintoloiden kalaruokiin suuntautuvista ennakkoluuloistani (tänks isille maailman parhaista kalaruuista <3) huolimatta tilasin paahdettua turskaa. Ja hyväähän se oli!
Käytiin me myös ihastelemassa sitä taidetta. Oli koko joukko patsaita, modernia taidetta, vanhoja maalauksia ja piirustuksia. Hienoja! Ja tarpeeksi vähän katseltavaa; jokaisessa huoneessa jaksoi keskittyä kuvien tutkiskeluun. Rakennuksen julkisivusta ei tullut napattua kuvaa, koska ulkona satoi kaatamalla ja halusin suojella Canoniani.
Sadesää ajoi meidät harhailemaan galleriakierroksen jälkeen suuriin vaateketjuliikkeisiin, jotka olivat aivan vastapäätä. Ihmeekseni mulle ei tarttunut mukaan kuin huvittava glitter-kynsilakka (toisin kuin tänään..). Siinäpä se sadekin sitten rauhoittui, ja ylläolevissa maisemissa hiippailtiin kotiin. Käytiin vielä myöhemmin pubikierroksella, oli ihanaa vaa höpötellä kaikenmaailman asioita Bulmers-tuopin äärellä ja kuunnella live-musiikkia. Ja hei, saatiin muuten vielä viimeiseenkin huoneeseen asukki, eli nyt meitä on neljä. JEE!

7 kommenttia:

 1. Vihdoin sain kommentoitua tänne!! :) Ihanaa kun oot jaksanu postailla näin usein tänne! oon aina lukenu sun postaukset mutta heti on pitänyt kiirehtiä jonnekkin. Hirvee kiire ollu koko ajan! :) Sun elämä siellä alkaa näyttä jo ihan irkkumeiningiltä :D Voin niin kuvitella että toi paikka sopii sinulle. Hyviä jatkoja sinne rakas serkku ja nauti jatkossakin irkkulandiasta!!♥

  VastaaPoista
 2. Hei, sulle kyllä sopii tämä ikä minkä nyt oot saavuttanut. Sä vaan kaunistut päivä päivältä!

  Kiva, että olit taas jaksanu päivittää.

  VastaaPoista
 3. Matkakuume alkaa nousta! Niin kivoja kuvia, että pakko katsoa tänään vähän matkojen hintoja!

  T. Mum

  VastaaPoista
 4. Aikas kalliita oli matkat eikä oikein sopivina päivinä :( yritän vielä :)

  T.Mum

  VastaaPoista
 5. soile, kiitti kommentista! <3 mäki joka päivä tsekkaan sun blogin, se on vaan niin ihana =) ja joo, tuntuu et oon jo jyvällä tästä arjesta ja kaupunkiki alkaa olla tuttu! eli löytää siis jo aikalailla parhaat shoppailupaikat ;)) hih terkut ja halit sinne, enää kaks kuukautta kotiutumiseen!

  ja mum, ollaan kuulolla! voidaanhan me ottaa myöhemmin kevääl vklp shoppailureissu dubliniin, voidaanhan??

  VastaaPoista
 6. Ah, kuulostaa ihanalta nuo livemusiikin säestämät tuopit ja galleriat. Ja olen vain ihastuntu noihin värikkäisiin kivirivitaloihin!

  T:Ahdistunut litteroija.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ... Ja sain hyvät naurut, kun tajusin, että tuo anatomiaoppituntia esittävä kuva on maalaus, ei valokuva.. Olin jo kysymässä missä oppitunneilla sinä olet käynyt... :D Vahvan realistinen ote, oletan..

   Poista