lauantai 5. tammikuuta 2013

Second day in Cork

Nyt on kohta kaks päivää hujahtanu Irlannin kamaralla ja voin kertoo, että jalat huutaa hallelujaa! Ollaan kävelty edes takasi etsien millon mitäkin, kauppaa, tourist officea, harkkapaikkaa. Tästä meidän kämpiltä on ehkä kaks kilometriä keskustaan eli ei juuri mitään. Liikenne on kuitenki tosi vilkasta ja valoristeyksiä on paljon. viime yön nukuin kuin tukki, joskaan sänky ei oo yhtä ihana kuin oma peti, mutta eipähän lattialla tarvitse kölliä. Ei ollu edes kylmä yöllä, oli sentään fleecepökät kalsareineen jalassa ja päällä pitkähihainen yöpaita. Edelliset vaihtarit olivat taas pelotelleet kylmistä öistä ja kalisevista hampaista. Höpö höpö sanon minä. Sisäilma on kyl kalsea ja kostea, joten aamulla oli aika nihkeä olo herätessä. Keittiö-olkkari -yhdistelmähuoneessa on tosi lämmin, ja höntsäiltiinkin koko aamu siellä H:n kanssa. Tavattiin myös eilen illalla meidän roommate Georgia, joka opiskelee englantia. Hyvin hän puhuukin, jopa minä saan hyvin selvää ja ymmärrän neidin selitykset. Tutustuttiin myös Georgian uuteen kaveriin Katherineen, joka kans vaikutti tosi mukavalta. Käytiin porukalla etsimässä läheinen supermarket, joka yllätys yllätys on mulle lukion kielimatkalta tuttu Tesco! Ja rakastan sitä kauppaa ah, tuntuu ku jotain tuttua edes olis täällä Corkissa :')
Tässä näätte hyvin millasta tihkua ja sumua täällä koko ajan tuntuu olevan. Paikalliset vetelee huppareissa ja legginseissä menemään ku me värjötellään villapaidoissa. Tuntee itsensä kyllä niiiiiin suomalaiseksi vilukissaksi. Sää on tosi harmaa, joten kuvat meinaa olla hirmu epätarkkoja. Ei kyllä oo tullu hirveesti räpsittyäkään otoksia, kun keskittyy niin kovasti selviimään pisteestä A pisteeseen B. Eikä mun silmä oo oikein harjaantunu kuvaamaan mitään spesiaalihienoa.
Nyt pitää viel alkaa lukemaan yhtä tutkielmasuunnitelmaa, pitää lähettää opponointikommentit Suomeen maanantaiksi. Eli kouluhommia riittää vaikka oon kovasti yrittäny ne unohtaa.. Huomenna ois tarkotus lähtee johonki "Pub huntingiin" H:n, Georgian ja Katherinen kanssa. Siellä metsästellään seitsemän tiettyä pubia ja kerätään leimoja, ja sittenku on saanu kaikki leimat, niin jossain pubissa saa sitten ilmaset shotit. Homman idea on kerätä joka juomalla rahaa hyväntekeväisyyteen. Nyt kuitenkin lukemaan sitä suunnitelmaa!

7 kommenttia:

 1. No sähän olet siellä jo kun kala vedessä, ihan turhaan taisit jänskätä! Ja enkkukin tuntuu sujuvan ja verteytyy päivä päivältä. Kuvat kaikki on meille kiinnostatvia, laittele vaan niitä, minkä jaksat. Mutta älä ota stressiä tästä bloggaamisesta, vaikka toki meistä kiva, jos bloggaat. Yritän iteki päivittää, niin tiät vähän, miten täällä kevät edistyy. Tänään korjasin joulun pois...:)

  VastaaPoista
 2. Mutta oli kyllä mukavaa, että ootte saanu jo kavereita ja tutustunu kaupunkiin. Niin KIVAA, että teillä on KIVAA! saan olla huoleti täällä? Eiks niin?

  Äiti- taas

  VastaaPoista
 3. no worries mum, tuun kotiin jos en pärjää ;) ps. tänää aukes eka salmiakkiaski =)

  VastaaPoista
 4. Hyvä aamu taas tänään sunnuntaina!
  Täällä oli uutta päivitystä.
  Ihan kun ittelläki maailma aukeis -muuallekin kuin vaan metsäpuron arkeen.
  Huh, tutkielmasuunnitelmaa. Ei ihan vaan helppoo ookaan aloitus, mutta aloittamalla tulee joskus myös loppu vastaan. Ainakin kun on olemassa viim. palautuspäivä...

  Onpa tosi kiva tämä blogi.Jatkat minkä jaksat, tää on kivaa luettavaa.

  VastaaPoista
 5. Koitan jaksaa pitää jonkinlaista tahtia yllä, huomenna alkaa tosi toimet harjoittelun parissa, joten saa nähä miten uuvuksissa sitä ollaan! Mut kivaa kun luette ja kommentoitte, kertokaahan omii kuulumisiaki tänne mullepäin!

  VastaaPoista
 6. Ai kuulumisia. Ei kuulu mitään. T nukkuu pahvilaatikossa, P työhuonessa ja S ehkä saunassa. Kukaan ei vielä kuorsaa. Yksi s tanssii ja toinen töissä. Minä avaan aina kotiin tullessa koneen nähdäkseni mitä sulle kuuluu. Ja hyväähän sinne kuuluu.

  VastaaPoista
 7. Tuo elokuva on kuvan perusteella The Commitments. Hauska leffa.

  -Se migreenityyppi

  VastaaPoista