tiistai 8. tammikuuta 2013

Today sun shining!

Perun kaikki pahat puheeni pelkistä sateisita ja koleista päivistä, tänään heti aamusta oli aivan upee auringonpaiste, ja sitä kesti iltaan saakka!
Toinen harkkapäiväni Inniscarraig Centressä oli entistä mukavampi, pääsin nimittäin viimein päiväni lopussa paremmin juttusille asiakkaiden kanssa! Aamulla olin edelleen kankea, ja jotenki on vaikeaa aloittaa keskustelua. Suurin syy on edelleen tämä huono enkun puhetaito, toisena sitten asiakkaiden taustat. Heidän puheestaan on välillä hankala ottaa selkoa, mutta pelottaa myös, että tulee möläytettyä jotakin, mitä ei ole tarkoittanut ja joka saattaa vaikuttaa heihin negatiivisesti. Joka tapauksessa, päivä oli tosi kiva joskin lyhyt, vain neljä tuntia. Onneksi aurinko paistoi, joten kävin vähän keskustassa kiertelemässä!
Jotenkin on niin superhassua, että keskellä kaupunkia virtaa Lee-joki! Tosin meinasin eksyttää itseni kaupungille, ja onnekseni päässä oli sen verran järkeä, että tajusin kulkevani täysin päinvastaiseen suuntaan kuin oli tarkoitus. Joki on hyvä maamerkki, kunhan muistaa, onko ylittänyt siltoja ja millä puolen joki on ollut kotoa kävellessä. Siispä järkevästi erotin oikean ja vasemman toisistaan ja pääsin kuin pääsinki takaisin kotitielle =)
Kämpälle tultuani söin eilistä makaroonilaatikkoa, datailin IL:n ja IS:n sivuilta kotimaan kuulumiset ja menin päikkäreille. Ihan kauhee väsymys aina iltapäivisin! Ois olllu ihana sää lähtee ulkoileen vielä illalla, mutta en sitten jaksanu enää herättyäni. Katottiin simpsonit ja joku irkkutietovisa, ihanaa kun alkaa ymmärtää tuota tv:n tarjontaakin! Äsken pidettiin O:n kanssa vielä skypetreffit, ihanaa päästä purkamaan kaikkia kuulumisia "naamatusten". Eikä jääny edes ikävöintioloa, vaan pikemminkin hoppu päästä kertomaan juttuset myös kotiinpäin, joten nyt sitä skypeä kehiin, mum&dad!

3 kommenttia:

 1. Heips!

  Olipas kiva löytää sun matkakertomus täältä vanhasta blogista. Ja hei mä olen käynyt Corkissa, Interraililla joskus 1980-luvun alussa! Ei kyllä enää mitään mielikuvaa kaupungista. Mutta Irlannista kyllä tykkäsin.

  Kielenymmärrys kyllä kasvaa päivä päivältä. Ja aina kantsii kysyä, jos ei ymmärrä. Parempi niin kuin yrittää arvailla - varsinkin sun koulutusalalla. Irlannin englanti on kyllä aika mongerrusta brittienglantiin verrattuna, mutta skottilaiset ne vasta savolaisittain puhuvatkin. Onneksi et mennyt sinne ;-) Ymmärrys vaatii veronsa, siksi on hyvä jos päikkäreille on aikaa. Eikös se oppiminenkin vahvistu nukkuessa.

  Mukavaa oloa ja intoa kaikkeen uuteen!
  t. Kummitätsy

  VastaaPoista
 2. Hei!

  Löysin sun kivat Irlanti-postaukset. Harmittaa vaan, että mulle tekstin lukeminen on hankalaa, koska valkoinen teksti mustalla taustalla on jotenkin niin raju kontrasti tällaiselle migreeniherkälle tyypille.

  Lisäpostauksia odotellen nimim. Auttaiskohan arskat?

  VastaaPoista
 3. kummitätsy, en tienny et oot ollu täällä! siistii =)) ja tosiaan, kunnon päikkärit auttaa aina! jotenkin tuntuu et vaan jumahtaa tänne omaan kompottiin päivän päätteeks ku on niin sippi. tänään kuitenkin ulos! =) ja kiitti, toivottavasti sielläkin päässä asiat rullailee!

  ja anonyymi, vaihanki sitte värii ja fonttii vähä suuremmaks! mietin tossa iteki aiemmin etten saa mitää selvää tosta ;)

  VastaaPoista