lauantai 12. tammikuuta 2013

First week behind me

Hellurei ja hellät tunteet! Eka viikko takana ja ylläripylläri, meikä ei oo ikävöiny kotiin yhtään! Tai siis, tottakai oon ajatellu rakkaita siellä Suomessa, mutta ei oo tullu itkupotkuraivarii et kotiinkotiin! Hyvä minä! Ylitin itseni tänään toisellakin tavalla, nimittäin tunnetusti surkeana laulaja vetäisin tämän päivän musiikkiterapiassa tuiki tuiki tähtösen suomeksi, eikä ees jännittäny! Ihan ilmapiiri tuolla töissä, sain asiakkailta paljon kehuja laulutaidostani ;) Ja varmasti ilman ironiaa!
Tänään oli taas movie-night, valitettavasti ei hajukaan, mikä leffan nimi oli! Sisälsi joka tapauksessa paljon irkkumusaa, nicee!
Sittenpä joukko vaihtareita lähti tallustamaan kohti Corkin pubeja. Me liityttiin seuraan aika extempore, oli tarkotus vaan käydä leffassa ja kotiin syömään ja nukkumaan.
Mää ja Teit! (ei edelleenkää hajuakaa, miten sen nimi kirjotetaan, joten Teit mikä Teit haHA).
Illan viimesessä pubissa saatii vielä live-musiikkiakin, jee! Keräsin kaiken rohkeuteni ja kävin esittämässä toivebiisin, ikuisuuslempparin Jason Mrazilta, elikkä I'm Yours. Ja tämä irkkuherrahan vetäsi sen mulle, KIITOS! Nyt jo kello tikittää täälläkin pitkälle uutta päivää, joten ÖITÄ!

7 kommenttia:

 1. Wau. Kyllä kannatti lähtee. Koko matkaan tai vaikka pubiin, miten tahdot ajatella. Tietty molempiin!

  Upeaa. Miten paljon saatkaan irti koko tästä ajasta!! Eka viikko lupaa hyvää.

  VastaaPoista
 2. Hei, mitä ? Onko sulla tatuointi?

  VastaaPoista
 3. Jep, ei oo kaduttanu päivääkään täällä olo, kiitti kaikille, jotka kannusti lähtemään! =)

  Ja joo, otin tatskan just lähtöö edeltävänä iltana, O:n kohta 4-vuotias kummityttö taitelili mulle prinsessatatska-arkistaan yhden vapaavalintaisen kuvan, ja hyvin on kestäny suihkussakin ;)

  VastaaPoista
 4. Taas kuulostaa niin mukavalta!

  Noista päivityksistä. Teen päivitykset vallan nykyään tolla cromella. Google ei suostu lataamaan esim. kuvia ollenkaa, en tiedä, miksi. Mä lataan kuvat aina ekana, sitten kirjoitan tekstin. Miten sinä?

  Kivoja kuvia! Postaillaan!

  VastaaPoista
 5. Toi elokuva on kuvan perusteella The Commitments. Hauska leffa.

  -Se migreenityyppi

  VastaaPoista
 6. Moi!
  Se fish slice tai egg slice on muuten paistinlasta ;-)
  Pakkasta Hesassakin, yli kymmenen astetta.
  Et sanonut mitä tykkäät Guinnesista. Mun mielestä on toosi pahaa. Mut mä olenkin lagerin ystävä.
  Nyt saunaan! Kummitätsy

  VastaaPoista
 7. Äippä, cromehan on googlen oma, tarkotat varmaa ettei se explorereeegr mikä lie toimi? Mäki tota cromen selainta kyllä käytän mut veikkaan et multa puuttuu joku päivitys tästä bloggerista?

  Ja joo hei migreenihemmo, tosiaa se oli toi The Commitments. Makee ääni sillä laulajalla!

  Kummitätsy, se tosiaan tais olla se paistinlasta, nimittäi se puuttu meidän checkkauslistoista mut löyty kuitenki keittiöstä! Eli kiiiiitos! Guinnesista sen verran, että maistui kyllä täällä päässä! Ja irkkusiiderikin on nyt testitty, siitä puuttu kokonaan suomalaisen siiderin teollinen maku, eli peukutan! Irish coffee ois seuraavana vuorossa..

  VastaaPoista